Tesla Model X'in Fütüristik Kapı Sistemi Güncellendi

0
0
0
0
0
Norveçli bir Tesla Model X kullanıcısı, firmanın son yayınladığı güncellemede, daha önce sözü edilmeyen bir geliştirme olduğunun farkına vardı.

Tesla’nın en son yayınladığı oto pilot yazılım güncellemesinde bulunan radar sensörü geliştirmelerinin yanı sıra, daha önce sözü edilmeyen sürpriz biz geliştirme daha mevcut. Norveçli bir kullanıcının, sahibi olduğu Model X üzerinde keşfettiği bir yenilik sayesinde, aracın yukarı doğru açılan kapıları artık eskisinden daha hızlı çalışıyor.

Kapıların eskisine göre yaklaşık 1.5 saniye daha hızlı açıldığını keşfeden Norveçli sürücü Bjorn Nyland, eski sürüm 7.1 ile yeni sürüm olan 8.0 yazılımlarının arasındaki farkı, videolu olarak karşılaştırmış ve yayınlamış:

Bilindiği gibi Tesla, bu yılın başlarında, kapıların çabuk ısınmaya meyilli olduğu ve bu yüzden de yavaş ve asimetrik çalıştıkları gerekçeleriyle İsviçreli kapı tedarikçisini dava etmişti. Anlaşılan o ki; Tesla bir yandan davayı sürdürürken, bir yandan da, bir takım yazılım çözümleriyle kullanıcıları memnun etmek peşinde. Zira bu yenilik, ModellX kullanıcıları küçük de olsa sevindirici bir gelişme olacak gibi görünüyor.

Kaynak : http://www.theverge.com/2016/10/10/13228328/tesla-model-x-falcon-wing-doors-autopilot-software-update
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0