Tesla'nın Otonom Sürücüsüne 'Mad Max Modu' Geliyor

33
17
4
3
2
Tesla'nın Otonom Sürücüsüne 'Mad Max Modu' Geliyor
Olabildiği kadar güvenli bir sürüş sağlaması için tasarlanan Tesla araçlarına 'Mad Max' sürüş modu geliyor. Bu sayede araca farklı bir perspektif katılacak ve otomatik sürüş modu çeşitlenecek.

Tesla ile ilgili yeni bilgileri nasıl aldığımızı biliyorsunuz: Elon Musk garip ve kimsenin pek de anlam veremediği bir tweet atar. Daha sonrasında bu şaka mıydı gerçek miydi onun cevabını verir ve biz de yeniliklerden böylece haberdar oluruz.

Bu sefer de senaryo değişmedi. Elon Musk gün itibarı ile Twitter'dan enteresan bir tweet paylaştı ve Tesla araçlara 'Mad Max' modunun geleceğini söyledi.

Yaklaşık 2 saat sonra bu tweet'in altına bir ekleme yapan Musk, şaka yapmadığını belirtti. Özetle bu Mad Max modu, aracın agresif moddan daha da kıvrak ve hızlı olmasını sağlayacak. Elbette ki aracın bulunduğu ülkedeki trafik kurallarına dikkat edilecek ancak daha fazla sollama ve kurallar dahilinde maksimum hız mottosu benimsenecek.

Otonom araçlarla ilgili kaza ve tartışmaların hızla sürdüğü günlerde, Elon Musk yine kimsenin beklemediği anda cesur bir hamle yaptı. Bakalım zaten sallantıda olan otonom araçlar bu yenilikle nasıl bir yola girecekler.

Kaynak : https://i1.wp.com/electrek.co/wp-content/uploads/sites/3/2018/06/Tesla-Mad-max-e1529886944535.jpeg?resize=2000%2C0&quality=82&strip=all&ssl=1
33
17
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
33
17
4
3
2