Tesla Pickup'ın Nasıl Görüneceğine Dair Heyecanınızı Artıracak Görüntüler

22
5
5
2
1
Tesla’nın kasım ayında detaylarını açıklayacağı Pickup'ın tasarım detaylarına dair ipuçları içerdiği iddia edilen görseller yayınlandı. Görsellere göre araç, CEO Elon Musk'ın iddia ettiği kadar ilgi çekici olacak.

Tesla’nın geliştirdiği pickupa dair bilgiler büyük bir sır gibi saklanıyor. Pickupın nasıl bir görünüme sahip olduğu dahi ortaya çıkmadı. Tesla Pickup'a dair elimizde sadece Elon Musk’ın bir açıklaması ve tasarımının ne olduğu bile belli olmayan bir tanıtım görseli var. 

Electrek, Tesla’nın pickupının tasarımından ipuçlarını verecek bir dizi görüntüyü paylaştı. Electrek, Model Zero ismi verilen bir konsept otomobilin render görsellerini yayınladı. Konsept araç Model Zero’yu tasarlayan Sahm Jafari, Tesla’nın pickupının da tasarımcısı. Bu yüzden Tesla Pickup, Model Zero’nun tasarımından parçalar taşıyabilir. 

tesla model zero

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Tesla Pickup’ın “gelecekten gelmiş bir zırhlı araca” benzeyeceğini söylemişti. Sahm Jafari’nin Model Zero tasarımı ise bir pickupa, daha da ötesi “zırhlı bir personel taşıyıcısına” benzemiyor. Ancak yine de bu tasarımdan bazı ayrıntılar, Tesla Pickup’ın tasarımında da karşımıza çıkabilir.

Örneğin konsept araç Model Zero’nun ön cama kadar düz bir çizgi halinde uzanan ön ucu, Tesla’nın yayınladığı tanıtım görseline benziyor. Elon Musk, tanıtım görüntüsünde Tesla Pickup'ın ön ucunun göründüğünü açıklamıştı. 

tesla model zero

Tesla takipçileri, hakkında çok az bilgi bulunan Tesla’nın pickupının önümüzdeki ay tanıtılmadan önce elimizde olan en iyi referansın bir Tesla tasarımcısının elinden çıkan konsept tasarım olduğunu düşünüyor. Tesla Pickup hakkında detaylı bilgileri öğrenmek için artık önümüzde de çok uzun bir zaman kalmadı. Tesla’nın kasım ayında pickupı tanıtması bekleniyor.

Kaynak : https://futurism.com/the-byte/concept-tesla-pickup-clues-design
22
5
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
5
5
2
1