Tesla'nın Yeni Kamyoneti, Kasım Ayında Yollarda Olacak

43
3
3
1
0
Otomobil sektörünün son yıllardaki parlayan yıldızı Tesla, yeni kamyonet modeli ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin CEO'su Elon Musk, Twitter'dan kendisine yöneltilen bir soruyu yanıtlayarak, yeni kamyonetin kasım ayında geleceğini söyledi.

Son yıllarda popülerliğini her geçen gün biraz daha artıran ve ürettiği otonom, elektrik motorlu araçlarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tesla, uzun süredir bir kamyonet modeli üzerinde çalışıyor. Bu kamyonetin çıkış tarihi geçtiğimiz temmuz ayının sonlarında, Tesla'nın CEO'su Elon Musk tarafından '2-3 ay sonra' olarak açıklanmıştı. Ancak Musk, daha sonraki açıklamalarında kasım ayını dillendirdi.

Elon Musk'ın konuyla ilgili yeni açıklaması, Twitter üzerinden geldi. Musk, bir takipçisinin kendine yönettiği soru üzerine Tesla'nın kamyonetinin çıkış tarihi için planda herhangi bir değişikliğin olmadığını söyledi. Yani Tesla'nın yeni kamyoneti, önümüzdeki ay içerisinde gün yüzüne çıkacak.

Tesla kamyonet

Aslına bakacak olursak Tesla'nın yeni kamyoneti ile ilgili neredeyse hiçbir teknik bilgiye sahip değiliz. Ancak Elon Musk, şirketin yeni aracını sık sık gündeme getirerek kamuoyunda büyük bir heyecan yaratmayı başardı. Musk, yeni kamyonet modelinin rakipleriyle eş değer çekme gücüne sahip olacağını, performans açısından ise Porsche 911 ile kapışacağını belirtti. Ayrıca Musk, kamyonetin fiyatının 50 bin dolardan düşük olacağını da söyledi.

Otomobil sektörüne kattığı yeniliklerle sektörün önemli isimlerinden biri haline gelen Tesla, kamyonet modeli ile de her geçen gün biraz daha heyecanı artırıyor. Kasım ayının gelmesiyle birlikte şirket, yeni kamyonet modelini tanıtacak ve bu kamyonetin tüketicilere neler sunacağını, hep birlikte öğrenmiş olacağız.

Kaynak : https://www.teslarati.com/tesla-pickup-truck-unveiling-still-on-track-for-november/
43
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
43
3
3
1
0