The Conjuring 3 Filminin Gösterim Tarihi Belli Oldu

19
10
2
0
0
2013 yılında başlayan serinin üçüncü filmi olan The Conjuring 3’ün gösterime gireceği tarih resmi olarak açıklandı.

James Wan’ın yaratıcı dehasını gösterdiği korku filmi The Conjuring, 2013 yılında gösterime girmişti. Evlerini kötü niyetli bir ruhun istila ettiğini düşünen bir aile, paranormal araştırmacıların yardımını istediğinde ortaya oldukça dikkat çekici bir mitoloji çıkmıştı. Öyle ki sadece The Conjuring serisine değil, Annabelle ve The Nun gibi yan filmlere de giden yol da bu filmle birlikte açılmıştı. The Conjuring 2 ise 2016’da gösterime girmişti.

Serinin hayranları sonunda bekledikleri üçüncü filme kavuşuyor. 11 Eylül 2020’de vizyona girecek olan yapım yine de stüdyonun ana odak noktası değil. Warner Bros daha ziyade bir The Conjuring evreni oluşturmakla ve farklı kesimlerden seyirci çekebilecek yan filmler yapmakla ilgileniyor.

Orijinal filmde Patrick Wilson ve Vera Farmiga, gerçek bir araştırmacı çiftten esinlenilerek oluşturulan Ed ve Lorraine Warren olarak karşımıza çıkmıştı. Yan filmlerde bu çifte ucundan dokunan hikayeler izlemiştik. Çifti beyaz perdede görebilmemiz için ise bu yaz çıkacak olan Annabelle Comes Home filmini beklememiz gerekiyor.

James Wan, Conjuring 3’ün gördüğümüz filmlerden çok farklı olacağını söylüyor.

Filmi farklı kılanın ne olacağı henüz bilinmiyor ancak bu değişimin, James Wan’ın yönetmenliği Michael Chaves’e teslim etmesiyle ilgili olduğu düşünülüyor. İkili daha önce de The Curse of La Llorona’da beraber çalışmıştı. Wan ayrıca “Vera ve Patrick ile Warrenlerin bir sonraki doğaüstü macerasına devam etmekten dolayı mutlu olduğunu” dile getiriyor.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/04/03/the-conjuring-3-release-date-2020/
19
10
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
10
2
0
0