The Eternals Oyuncusu, Bir Fotoğraf ile Yeni Marvel Filmi Hakkında İpucu Verdi (Spoiler)

7
2
1
1
0
Marvel'ın 2020'de vizyona girmesi planlanan The Eternals filmi hakkında şimdiye kadar çok şey duymadık. Ancak filmin kadrosunda yer alan Lauren Ridloff'un çektiği selfie, önemli ipuçları ortaya çıkardı.

Marvel'in The Eternals filminde Makkari rolünde karşımıza çıkacak olan The Walking Dead'in yıldızlarından Lauren Ridloff, paylaştığı Instagram hikayesinde karakterin kostümlerinden birini gösterdi. Ridloff, fotoğrafın üzerine "Tahmin edin bu kimin kostümü... (İpucu: TWD X Marvel)" yazdı.

Kostümün yanı sıra Ridloff'un arkasındaki bir duvarda Papyrus fontuyla yazıldığı tahmin edilen "Babylon 800 B.C." afişi yer alıyor. Bu yazının ne anlama geldiği kesin olmasa da, ekip tarafından filmin tutarlılığını korumak için kullanılan bir referans gibi görünüyor. Aslında ipuçları, The Eternals gibi bir proje için çok önemli. Konu ve hikaye hala bilinmese de filmin günümüz dahil binlerce yıllık zaman periyotlarında geçmesi bekleniyor. Böylesine geniş bir zaman aralığında çekileceko olan bir filmin kostümlerini takip etmek kolay olmasa gerek.

marvel the eternals spoiler

Ridloff'un selfiesi filmin kısmen antik Babil'de gerçekleşeceğine dair en son kanıt. Eylül ayında İspanya'da tatil yapan bir hayran, The Eternals setinden film için kullanılan Iştar Kapısı'nın fotoğraflarını çekti. 575 yılında inşa edilmiş olan İştar Kapısı, Babil şehrinin 8. kapısıydı. Günümüzde artık Irak'ta bulunmamakla birlikte 1930'da yeniden yapılmış bir versiyonu, Berlin'deki Pergamon Müzesi'nde sergileniyor.

Daha önce yapılan röportajlarda Marvel'ın stüdyosu şefi Kevin Feige, The Eternals'ı "eski uygarlıkları çağrıştıran, insan uygarlıklarının uzaylılarla temas kurduğu popüler bir teori" olarak tanımlamıştı. 2020'de vizyona girecek The Eternals, Marvel Sinematik Evreni'nin 4. Evredeki en önemli filmlerinden biri olabilir.

Kaynak : https://www.inverse.com/article/60594-eternals-set-photo-leaks-setting-ancient-babylon
7
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
1
0