Korku Filmi Efsanesi The Exorcist, Yepyeni Bir Üçleme ile Geri Dönüyor

15
4
2
1
0
70'lerin efsane korku filmi The Exorcist, yeni bir üçlemeyle geri dönüyor. Jason Blum'ın prodüktörlüğünü yapacağı üçlemenin iki filmi Peacock platformunda yayınlanabilir.

Korku filmi serisi Exorcist, Peacock platformu üzerinde yeni bir üçlemeyle geri dönüyor. Üç filmin de yönetmenliğini, 2018 vizyona giren, tüyler ürpertici bir Cadılar Bayramı atmosferi sunan Halloween'in yönetmen koltuğunda oturan David Gordon Green üstlenecek.

New York Times’ın haberine göre üçleme için 400 milyon dolardan yüksek bir rakamla anlaşma sağlandı ve filmlerin, platformu domine eden devlere direkt bir rakip olması amaçlanıyor. Exorcist üçlemesi, Universal Pictures stüdyoları ve Peacock arasında ciddi anlamda pahalı bir işbirliği yaratıyor.

Prodüksiyonda korku filmi dehası Jason Blum var

the exorcist

Üçlemenin prodüksiyonunu korku filmi dehası Jason Blum ve serinin haklarını elinde tutan Morgan Creek’in üstleneceği söyleniyor. 1973 yapımı "The Exorcist"te rol alan Ellen Burstyn'in yeniden Chris MacNeil karakterine can vereceği üçlemede Leslie Odom Jr.'ın canlandıracağı karakterin kızının ruhunun şeytan tarafından ele geçirilmesi sonrası yaşananlar konu edinilecek.

Exorcist, üç filmin ilkiyle 2023 yılının sonlarında beyaz perdeye kavuşurken diğer iki filmin Peacock platformunda yayınlanma ihtimali var. Zamanında Knives Out serisinde de aynı şey olmuştu; ilk film sinemalarda vizyona girdikten sonra filmin yapımcısı Rian Johnson ve prodüktörü Ram Bergman, diğer iki filmi Netflix’te yayınlamak için 400 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamıştı.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/the-exorcist-is-coming-back-as-a-trilogy-of-movies-with-a-rumored-streaming-twist
15
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
2
1
0