The Expanse'in 4. Sezonu, İddialı Bir Fragmanla Birlikte Duyuruldu

9
1
1
0
0
The Expanse, uzay hayranlarına insan ırkının güneş sistemine yayıldığı gelecekte yaşamın bizim için nasıl olacağını düşünmek için bir şans veriyor. Dizinin 4. sezonu hakkında daha fazla bilgi yayınlandı.

Expanse dizisinin hayranları New York Comic Con'da ilk bölümü gösterildiğinde, dördüncü sezonunu görmüş oldu. Gösteriyi takiben Amazon Prime Video yepyeni bir fragman ve afiş yayınladı. Ayrıca hayranlara hikayenin bir sonraki bölümünde ne olacağına dair birkaç ipucu verdi.

Dördüncü sezon, Rocinante'nin mürettebatının Ring Kapısı'nın ötesinde yeni dünyalar keşfetme misyonunun Birleşmiş Milletler tarafından verilmesiyle başlıyor. İnsanlığa, binlerce Dünya benzeri gezegene erişim izni veriliyor. Toprak üzerindeki kavga Dünya, Mars ve Belt'ten oluşan muhalif milletler arasında daha da fazla gerilim yaratıyor.

Ilus, doğal kaynaklar bakımından zengin olan bu yeni gezegenlerin ilkidir. Bu gezegen yerleşim için uygun gibi görümektedir. Uzun süredir ölü olan bir yabancı uygarlığın kalıntılarına da sahiptir ve eski yerleşimcilere ne olduğuna dair bir gösterge yoktur. Dünyalılar, Marslılar ve Beltliler önce Ilus'u sömürgeleştirmeye çalışır ancak onları bekleyen daha büyük tehlikelein farkında değillerdir.

Dördüncü Sezon Fragmanı:

Geçen yıl SyFy diziyi iptal ettikten sonra Amazon, Expanse dizisini almış, yani 'kurtarmıştı'. Hayranlar en sevdikleri karakterleri dördüncü sezonda yeni maceralarda görecek. Aynı zamanda Amazon diziyi şimdiden beşinci sezon için onayladı. Expanse'nin dördüncü sezonu 13 Aralık 2019'da Amazon Prime Video'da başlayacak.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/new-the-expanse-teaser-trailer-from-amazon-shows-new-worlds-and-problems/
9
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
1
0
0