The Last of Us Part 2'nin Arayüzüne Dair Görüntüler Ortaya Çıktı

44
4
1
0
0
Oyuncuların uzun zamandır beklediği oyun The Last of Us Part 2'ye dair yeni detaylar açığa çıkmaya devam ediyor.

14 Haziran 2013 yılında piyasaya sürülen ve bir anda oyun sektörünü alt üst eden The Last of Us, uzun süre gündemden düşmemenin yanında, oyuncuların beğenisini fazlasıyla toplamıştı. Oyunun The Last of Us Part 2 ile devam edeceği bilindiği hâlde uzun zamandır herhangi bir bilgi gün yüzüne çıkmıyordu.

Oyun hakkında ağzını bıçak açmayan Sony ve oyunun geliştiricisi Naughty Dog, yanlışlıkla bazı bilgileri sızdırdı. Her yıl 8 Mart tarihinde kutlanan Dünya Kadınlar Günü için paylaştığı video ile Naughty Dog fazlasıyla sempati toplamıştı. Keskin gözlü oyuncular tarafından arka planda fark edilen bir detay ise bu videoyu fazlasıyla önemli kıldı.

Arka planda fark edilen silah yükseltme menüsü.

Fark edilen detayda, arka planda gözüken bir monitörde oldukça yüksek ihtimalle The Last of Us oyun serisinin devam oyunu The Last of Us 2'ye ait olabileceği düşünülen silah yükseltme ekranı gözüküyor. Aralık 2016'da duyurulmasından itibaren hakkında pek bir bilgi yayımlanmayan oyunun üzerindeki çalışmaların hız kesmeden devam ettiği buradan da anlaşılabiliyor.

Sony PlayStation 4'e özel olarak çıkması beklenen The Last of Us 2'nin Playstation 5 için yayımlanabileceği söylentileri de bulunuyor. Oyunun yayımlanma tarihi hakkında 2019'un Nisan ve Ekim ayları spekülasyonları bulunsa da ne yazık ki net bir bilgi henüz açıklanmadı.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/04/08/the-last-of-us-part-2-ps4-weapon-upgrade-ui/
44
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
44
4
1
0
0