The Purge Serisinin Beşinci Filmi 2020 Yılında Geliyor

14
4
2
2
0
The Purge serisinin beşinci filmi, 10 Temmuz 2020’de vizyona girmeye hazırlanıyor. Senaryo yine James DeMonaco imzasını taşıyacak.

The Purge serisinin ilk filmi vizyona girdiğinde epey tartışma yaratmıştı. Bir geceliğine toplumdan suç kavramının ayıklandığı, bu güne The Purge adının verildiği bu film serisinde korku/gerilim unsuru ön plana çıkıyordu.

Serinin yaratıcısı, yazarı ve ilk üç filminin yönetmeni olan James DeMonaco, yeni bir The Purge filmi senaryosu kaleme aldı. Filmin yapımcılığını ise Jason Blum, DeMonaco ve Sebastien K. Lemercier üstlenecek. Filmin yönetmeni ise daha sonra açıklanacak.

DeMonaco, daha önce Entertainment Weekly dergisine verdiği röportajda bu filmle beraber serinin sona ereceğinin işaretini vermişti. Muhtemelen serinin sonu olacak olan filmin aklında bulunduğunu söyleyen sanatçı, filmin senaryosunu yazdı.

The Purge serisi, son yıllarda Amerikan toplumundan farklı tepkiler alıyor. Marketlerde sürpriz yumurta satmanın yasak ama silah satışının özgür olduğu ilginç bir yapıya sahipler. O nedenle film toplumun farklı kesimlerinde farklı tepkiler uyanmasına sebep oluyor.

Son The Purge filmi 10 Temmuz 2020’de vizyonda olacak.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/05/13/fifth-purge-movie-to-release-summer-2020
14
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
14
4
2
2
0