Efsanevi Shining Filminin Devamı Çekiliyor! Başrol Oyuncusu da Belli Oldu

13
4
1
1
1
Stenley Kubrick'in efsane gerilim filmi The Shining'in devamı geliyor. Hatta filmin yönetmen ve oyuncu kadrosu dahi belli oldu.

Stephen King'in elinden çıkmış kitabın uyarlaması olan The Shining'in (Cinnet) devam filmi geliyor. Her ne kadar The Shining'in uyarlama filmi King tarafından beğenilmemiş olsa da film, seyirciler tarafından gerek Jack Nicholson'ın performansı sayesinde, gerekse senaryo sayesinde kült filmler arasında yerini almıştı.

Jack Nicholson ile efsaneleşen The Shining'ten sonra gelecek devam filmi Doctor Sleep'in (Doktor Uyku) başrol oyuncusu da belli oldu. Doctor Sleep'in başrolünde yer alacak Altın Küre ödüllü oyuncu Ewan McGregor, Kırmızı Değirmen ve Yeryüzündeki Son Aşk ve Star Wars (Obi Wan Kenobi) gibi diğer efsane filmlerle çokça tanınan bir isim.

Serinin önceki filminde yönetmen koltuğunda detaycılığı ile ünlenen Stanley Kubrick oturuyordu. Yeni film Doctor Sleep'in yönetmen koltuğunda ise Mike Flanagan oturacak. Mike Flanagan, Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı, Hush ve Kabustan Gelen gibi filmlerdeki başarılı yönetmenliğiyle biliniyor.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/sanat/the-shiningin-devam-filmi-doctor-sleepin-basrolu-belli-oldu,FCDxyPLTaUe-e0ASAJXCZg
13
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
1
1
1