The Simpsons, 2018 FIFA Dünya Kupasının Finalini Tahmin Etti

102
16
12
11
10
Önceden de birçok tahminde bulunup tutturan The Simpson adlı çizgi dizi, bu kez de bu yılki Dünya Kupası'nın finalinde hangi iki takımın karşı karşıya geleceğini tahmin etti.

Dünya tarihindeki en uzun çizgi dizi olarak bildiğimiz The Simpson'ların geleceğe yönelik bir takım tahminler yaptığını ve bazılarını tutturduğunu duymuş olabilirsiniz. 29 sezondan oluşan ve hala devam eden çizgi dizi, 2002'de Donald Trump'ın başkan olacağını ve daha sonra Ebola salgınının baş göstereceğini önceden göstermişti. 

The Simpson dizisinin şimdiki geleceğe yönelik tahminiyse 2018 Dünya Kupası'nın finali hakkında... Uzun soluklu TV dizisi, finalin hiç de beklenen gibi olmayacağını gösterdi. 1997 yılında yayınlanan bölüme göre, FIFA Dünya Kupası'nın finaline çıkan iki ülke Meksika ve Portekiz olacak. 

21 yıl önce yani 1997 yılında yapılan tahminin doğru olup olmadığını ise 15 Temmuz tarihinde görebileceğiz. Tüm bunların dışında 2003 yılında The Simpsons, Toys R Us'ın iflas edeceğini de tahmin etmişti.

Yukarıdaki videodan da görebileceğiniz üzere, tüm çocukların oyuncakları elinden alınıyor ve tüm oyuncaklar talan ediliyor. Bununla birlikte Toys R Us'ın logosundaki değişiklik de buna bir gönderme olabilir. Hayranlardan biri Toys R Us'ın iflasından sonra bunu Twitter sayfasında paylaştı. 

Tüm bu olanlar yalnızca birer tesadüften ibaret olabilir elbette ancak devlet başkanının bile 16 yıl önceden tahmin edilmiş olması, bu durumun yalnızca birer rastlantıdan ibaret olmadığının bir kanıtı. 

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/sport/the-simpsons-might-have-predicted-the-2018-world-cup-final/
102
16
12
11
10
Emoji İle Tepki Ver
102
16
12
11
10