The Walking Dead'in 9. Sezonu İçin İlk Poster Yayınlandı

37
12
8
4
4
Rick'in filmden ayrılacağı söylentileri devam ederken, 9. sezon için ilk poster yayınlandı. Poster ile kahramanların yaşadıkları bölgeden yeni bir şehre gidecekleri açığa çıkıyor.

Zombi hikayelerinin sevilme nedenlerinden biri olan The Walking Dead‘in dokuzuncu sezonu için ilk poster yayınlandı. Dokuzuncu sezon çekimleri devam ederken gelen posterle ilk ipuçları da açığa çıktı. Çıktığı dönemde en sevilen diziler arasında olan The Walking Dead, son 2 sezondur bazı kötü yorumlar alıyor. Fakat bu kötü yorumların 9. sezonla biraz daha azalacağını düşünmekteyiz.

Yayınlanacak bölümleri heyecanla beklerken, oyuncuların yakında bir etkinlikte olacakları da duyuruldu. San Diego Comic Con 2018‘de The Walking Dead’in 9. sezonu için ilk tanıtımlar yapılacak ve oyuncular da orada olacak. 9. sezon için en net bilgiler de bu etkinlikte alınabilecek. 9. sezonun en dikkat çeken noktası artık yaşam sürecinin ilerlediği ve hayatta kalmaya çalışan ana kahramanların yeni çözümler üretmeye başladığı ve bir değirmen inşa ettiği ortamla karşılaşacak olmamız.

9. sezona kadar Virginia’da çeşitli zorluk çeken kahramanlar artık Washington’da yaşamaya çalışacak. İlk kez posterde gördüğümüz Washington şehri de zombi salgının sebep olduğu yıkımla karşı karşıya gelmiş durumda. En sevilen baş kahraman Rick, sakallarını ve saçlarını kısaltmış ve posterin en önünde duruyor. Bu, Rick'in filmden ayrılacağının bir mesajı olabilir mi bilmiyoruz. Bir diğer dikkat çekici nokta ise gökyüzünde uçan helikopter. Bakalım Amerika'da yaşam şartları ve yaşayan diğer insanlar 9. sezonda nasıl olacak?

37
12
8
4
4
Emoji İle Tepki Ver
37
12
8
4
4