Merakla Beklenen The Walking Dead'in 9. Sezonunun İlk Fragmanı Yayınlandı

43
8
3
2
0
The Walking Dead'in yeni sezonunun gösterim tarihi belli oldu. Uzun zamandır başrol oynayan Andrew Lincoln ve karakteri Rick Grimes'in yer aldığı son sezonu olacak.

The Walking Dead, Rick Grimes'dan sonra yeni bir başrol oyuncusu için hazırlık yapıyor. Bu hafta gerçekleşen San Diego Comic-Con'da çizgi roman yazarı Robert Kirkman, yayınlanacak 9. sezonun Lincoln'ün oynayacağı son sezon olduğunu onayladı. San Diego panelinde AMC, 9.sezonun ilk resmi fragmanını yayınladı ve 9 Ekim 2018'de ilk gösterimin yapılacağını söyledi. 

Kirkman'ın çizgi romanında "All Out War" serisinin sonrasını konu alan 9. sezonda, 4 yılın ardından Scott Gimple seriden sorumlu kişi olmayacak. Yerini ise yazar ve öykü editörü Angela Kang devralıyor. Kang, aynı zamanda Fear the Walking Dead'in de dahil olduğu franchise ve baş içerik sorumlusu rolünü üstlenecek.

Yaklaşık 6 dakika süren ilk fragmanda, çatışmaların odağı açıkça belli olluyor. Rick; ticaret ağlarıyla ilgilenen, hayatta kalanların oluşturduğu toplumun lideri konumunda fakat Maggie ve Darly, Kurtarıcıların savaşının ardından tutarlı ve sistemli hukuk düzenin olmamasından pek hoşnut görünmüyorlar. Yeni sezonda ideallerin çatışması, Rick'in insanlığın yeniden inşası için yaptığı barışçıl vizyonu sarsacak. Aktör Chandler Riggs'in geçen sezon diziden aniden ayrılması da bu sezon Rick'in oğluyla birlikte sorumluluklarının artacağını gösteriyor.

İşte 9. sezonun beklenen ilk fragmanı:

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/7/20/17596496/the-walking-dead-season-9-premiere-date-first-trailer-reveal-comic-con-2018
43
8
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
43
8
3
2
0