The Witcher 3’ü Sanal Gerçeklik Ortamında FPS Olarak Oynayabilirsiniz!

2
0
0
0
0
Hoopermation VR adlı YouTube kanalı efsane The Witcher 3’te bazı düzenlemeler yaparak FPS modunda VR olarak oynanabilmesini sağladı!

Son dönemlerin en popüler teknolojilerinden biri olan sanal gerçeklik hızla gelişmeye devam ederken özellikle 2017 yılında hem ürün hem de oyun bazında patlama yapması beklenirken geliştiriciler mevcut oyunları VR olarak kullanabilmenin keyfini yaşıyor.

Bu noktada sanal gerçeklik konsepti ile içerikler üreten Hoopermation VR adlı YouTube kanalı The Witcher 3 gibi efsane bir oyunu sanal gerçeklik deneyimi ve aynı zamanda FPS moduyla oynadı.

Oyun için hazırlanan Nexus Mod adlı özel bir yama ile eğer HTC Vive, Oculus Rift gibi bir sanal gerçeklik gözlüğüne sahip iseniz bu oyunu hem TPS yerine FPS olarak oynayabilir hem de sanal gerçeklik deneyimi ile The Witcher 3’ün dünyasına direkt olarak girebilirsiniz. (Modu indirmek için buraya tıklayın)

Her ne kadar oldukça güzel olsa da şu anda kombat, yani savaşmaya müsaade etmeyen modun savaş sırasında FPS modundan çıkarak TPS olarak oynamanız gerekiyor. Fakat yine de bu tarz efsane oyunları VR olarak oynayabilmenin eminim keyfi bambaşka olacaktır.

Aşağıdaki videodan The Witcher 3’ü sanal gerçeklik deneyiminde nasıl olduğunu görebilirsiniz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0