The Witcher Dizisinden İlk Fragman Geldi

55
5
2
2
1
Başrolünde Henry Cavill’in yer aldığı The Witcher uyarlamasının yeni tanıtım videosu yayınlandı. Geralt’ı bir kez daha sıcak su dolu küvette görüyoruz.

Netflix’in merakla beklenen yeni dizisi The Witcher’ın uzun zamandır beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Fragman, hayranların beklediklerine değecek bir diziye işaret ediyor. The Witcher serisi bir kitap olarak başladığı yolculuğunu bilgisayar oyunu olarak devam ettirmişti. Şimdi de bir Netflix dizisi olarak ekranlara gelecek. Henry Cavill gayet ‘olmuş’ gözüküyor ve karakterin karizmasını ekranlara başarıyla taşıyor. Daha önemlisi karakterin sesi de gayet beklenen şekilde çıkıyor. 

Fragmanda kitabı ya da oyunu bilen kişileri heyecanlandıracak, seriyi bilmeyenlerin de bu evren hakkında bilgilenmesini sağlayacak bir içerik olmasına dikkat edilmiş. Genel olarak "Geralt kimdir, Witcher ne tür bir şeydir, bu insanlar neden savaşıyor?" gibi sorulara cevap veriliyor. Bu anlamda da başarılı bir fragman olduğu aşikar. 

the witcher netflix

Fragmanda ayrıca dizinin yayın tarihini de görüyoruz. The Witcher’ın ilk sezonu 20 Aralık’ta Netflix'te olacak. 

The Witcher dizisinde Superman olarak tanıdığımız Henry Cavill’i Geralt rolünde göreceğiz. Ona eşlik edecek isimler ise Freya Allan, Joey Batey, Joey Batey, MyAnna Buring, Anya Chalotra gibi oyuncular olacak.

İşte Netflix'in The Witcher dizisinden ilk fragman:

Kaynak : https://www.pcgamer.com/the-witcher-trailer-is-here/
55
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
55
5
2
2
1