TikTok, Videoların Görüntülenme Sayısını Gösterecek Bir Özellik Üzerinde Çalışıyor

6
4
2
1
0
Son zamanlarda adından sıklıkla söz ettirmiş kısa video paylaşım platformu TikTok'un, Instagram'ın zıttı yönünde gelişmeler üzerinde çalışmalar yaptığı iddia edildi.

Ülkemizde ve dünyada oldukça popüler olan TikTok, uygulamaya yeni özellikler getirmek için çalışmalar yapıyor. Uygulamaların yeni özelliklerini kullanıcılara duyurulmadan önce ortaya çıkarmasıyla bilinen Twitter kullanıcısı Jane Manchun Wong, TikTok'un Instagram'ın özelliklerine benzer bir sistem üzerinde çalıştığını söyledi.

TikTok

Wong’un bir başka tweetine göre TikTok, Facebook ve Google hesaplarının uygulamaya bağlanması üzerine de çalışıyor.

Bir başka iddaaya göre ise TikTok, kullanıcıların birden fazla hesabına kolaylıkla erişim sağlamaları için Instagram’da da bulunan “Hesap Değiştirme” özelliği üzerinde de çalışmalar yapıyor.

İddaaların en ilgi çekici olanı ise Instagram’ın zıttı yönünde yapılan bir çalışmaya ait. Wong’a göre firma, yorumlarda “kreatör tarafından beğenildi” etiketi, videoların indirilme sayısını gösteren bir sayaç ve her bir videonun beğeni sayısını görüntüleme özellikleri üzerinde çalışıyor.

Instagram, kullanıcıların beğeni sayısından ziyade paylaştıkları videolara ve fotoğraflara yoğunlaşmalarını istediklerini belirterek videoların görüntülenme sayılarını ve gönderilerin beğeni sayılarını kullanıcıların gizleyecekleri açıklamıştı.

TikTok’un üzerinde çalıştığı özellikleri, Instagram’ın yeni getirdiği özellikleri beğenmeyen kullanıcıları çekmek üzere yapıp yapmadığını zaman gösterecek.

Kaynak : https://gizmodo.com/tiktok-appears-to-be-experimenting-with-a-bunch-of-inst-1836547211
6
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
2
1
0