Google'ın VR Platformundaki Boyama Oyunu Tilt Brush'a Multiplayer Desteği!

0
0
0
0
0
Google'ın sanal gerçeklik platformu için sunduğu boyama oyunu Tilt Brush artık çoklu oyunculu bir şekilde oynanabilecek.

Google’ın Eylül 2014’de piyasaya çıkan sanal gerçeklik tabanlı resim yapma oyunu Tilt Brush, geçen iki yıllık süre içerisinde aldığı birçok güncelleme ve eklenen yeni özellikler sayesinde oldukça zenginleştirildi. Ancak VR gözlüklerinin yaygınlaşmasıyla birlikte Tilt Brush, oyun severlerin çok büyük bir değişiklikle çıkmaya hazırlanıyor: Multiplayer. Çıkış tarihi henüz belli olmayan oyun hakkında şu an şunları söyleyebiliriz:

Aslında ilk bakışta birçok oyuncu tek bir sanal odanın içine doldurup “hadi kardeşim, resim çizin” demek kulağa garip bir şeymiş gibi gelebilir. Ancak oyunun yapımcıları bunu düşünmüş ve kişilerden ziyade resim çizmeyi öne çıkarmak üzere kimi güzel özellikler geliştirmişler. Mesela oyunda her bir oyuncunun avatarı; eli, kolu, yüzü bacağı olmaksızın sadece bir VR gözlük olarak görüntülenecek şekilde düzenlenmiş. Ve oyuncular birbirlerinin avatarlarını boyayarak renklendirme ya da yeni şekiller ekleme imkânına sahip.

Multiplayer desteğinin dışında oyuna eklenecek olan başka yeni özellikler de söz konusu. Mesela oyuncuların üzerinde boyamalar yapıp çevirerek basit animasyonlar yaratabileceği Zoetrope-Style ya da kamera kullanarak çevredeki objeler üzerinde boyama yapmaya olanak sunan Portal-Brush gibi.

Tabi şunu belirtmeliyiz ki tüm bu özellikler hal-i hazırda test aşamasında olan uygulamalar. Bunları ve belki de daha fazlasını oyunda ne zaman göreceğimiz henüz belirsizliğini koruyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2016/09/30/google-s-vr-paint-game-tilt-brush-will-get-multiplayer/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0