Tinder'a "Snapchat Hikayeler" Özelliği Geliyor

11
7
3
0
0
Tinder, Snapchat hikayelerinizi profilinize doğrudan ekleyebilmenizi sağlayan yeni özelliğini duyurdu. "Tinder Hikayem" adı verilen özellikle, karşıdaki kişinin Snapchat hikayesini doğrudan Tinder üzerinden görüntüleyebileceksiniz.

Snapchat, bugün Los Angeles'ta düzenlediği Partner Summit (Ortak Zirve) etkinliğinde, Tinder'a snaplerinizi ekleyebileceğinizi gösteren özelliğin duyurusunu yaptı. Üçüncü parti uygulamalarının Snapchat'in AR kamerasını kullanmasını sağlayan Snap Kit sayesinde, doğrudan Tinder üzerinden Tinder Hikayenize fotoğraf ekleyebileceksiniz.

Ancak yukarıda da belirttiğimiz üzere bu özellik direkt olarak Snapchat ile bağlantılı olduğundan, bir Snapchat hesabınızın olması da gerekiyor. Snapchat, Tinder'da yaptığı gibi entegrasyonların 2019 yılınca benzer şekilde diğer üçüncü parti uygulamalarıyla da yapılacağını ve bunun uygulamanın momentumunu artıracaklarını düşündüklerini söylüyor.

Tinder, 31 Mart günü yaptığı açıklamayla kullanıcıların boyunu doğrulamalarını isteyen "özelliğini" duyurmuş, ardından bunun aslında sadece 1 Nisan şakası olduğunu açıklamıştı. Instagram karşısında yavaş yavaş erimeye devam eden Snapchat, böyle hamleler yaparak eski günlerine geri dönmeyi amaçlıyor olsa da ne kadar başarılı olacağını zaman gösterecek.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/04/04/snap-kit-snapchat-stories-tinder-bitmoji-fitbit/
11
7
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
7
3
0
0