Tinder'da Artık "Grupça" Yürüyebileceksiniz

1
0
0
0
0
Tinder Social adı verilen yeni grup özelliği duyuruldu. Artık arkadaşlarınızla grup kurup diğer arkadaş gruplarıyla eşleşerek iletişim kurabileceksiniz.

Profil oluşturarak çevrenizde size benzer özellik taşıyan insanlarla flört etmeniz için olanak sağlayan, yüzeysel tabiriyle çöpçatanlık odaklı sosyal ağ Tinder bir süredir test ettiği grup özelliğini tüm kullanıcılara sundu.

Tinder'ın Tinder Social adını verdiği yeni grup özelliğinde Tinder kullanan arkadaşlarınızla grup oluşturuyorsunuz ve daha önce bireysel olarak sizi diğer insanlarla eşleştiren sistem şimdi oluşturulan grupları da eşleştiriyor.

Sistem nasıl işliyor?

Tinder yeni Tinder Social özelliğiyle maksimum dört kişiye kadar grup oluşturmanıza imkan sağlıyor. Bu gruba ekleyeceğiniz kişilerin Facebook'ta Tinder uygulamasını kullanan arkadaşlarınız olması gerekiyor. Facebook üzerinden Tinder kullandığınızı gösteren uygulamayı onayladıktan sonra Tinder kullanan Facebook arkadaşlarınızı görebiliyor ve oluşturabiliyorsunuz.

Örneğin 4 erkek arkadaş oluşturduğunuz grup sizin grubunuza benzer nitelikler taşıyan 4 kız arkadaşın oluşturduğu grupla eşleşebiliyor. Böylelikle grup olarak sohbet edebiliyorsunuz. Tinder bu özelliğiyle ilgili yayınladığı tanıtımda arkadaş gruplarının eşleşmesiyle sinema veya konsere gitme gibi çeşitli etkinlik planları yapabileceğinizi söylüyor. (Siz ne sanmıştınız ki?)

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0