Tinder’da “Sigara İçmeyen, Sağlıklı Böbreklere ve Karaciğere Sahip Erkek” Arayan Kadın

1
0
0
0
0
Çöpçatanlık uygulaması olarak nam salan Tinder’da aradığı erkek özelliklerine sağlıklı, sigara içmeyen ve iki böbreği de sağlam erkek arayan Nicole adındaki kadın sosyal medyanın gündemine oturdu.

Arkadaşlık, ya da tam manasıyla çöpçatanlık uygulaması olan Tinder, bildiğiniz gibi sizin seçimlerinize uygun erkek ya da kadınları sunarak eşleşip takılmanıza yarayan farklı bir uygulama. Bu uygulamada kendinize ait 6 fotoğraf ve bir de kendinizi ya da aradığınız eşi anlatan bir biyografi kısmı da mevcut.

Ancak 27 yaşındaki ve Amerikan olan Nicole adındaki bir kadın, Tinder’da aradığı eş özelliklerine yazdığı kan dondurucu detaylarla olay oldu.

Yukarıda görebileceğiniz gibi Türkçe olarak “Gerçekten güvenilir ve sağlıklı bir adam arıyorum! Her iki böbreği de olan, sigara içmeyen ve ağır alkol içmeyen ya da karaciğerine zarar verecek hiçbir hap kullanmamış olmalı. Ayrıca 0 negatif kana sahip olmalı!” şeklinde talebini belli eden kadın, sosyal medyada “Kalbinizi değil, organlarınızı çalacak olan kadın” yakıştırmasıyla troll konusu oldu.

Yani eğer aranızda karaciğeri ve böbrekleri sağlam olup, 0 negatif kan sahibi olan biri varsa Illinois’e giderek Nicole’ün “hayalindeki erkek” olarak mutlu mesut (!) yaşam sürebilir.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0