Popüler Arkadaşlık Uygulaması Tinder, Artık GIF Desteğine Sahip

5
3
1
1
1
Yeni arkadaşlıklar edinme konusunda en aktif uygulamalar arasında gelen Tinder, ülkemizde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Sürekli olarak geliştirilen bu arkadaşlık platformu, yeni açıklanan GIF desteği ile beraber profillerde hareketli görüntü kullanımını resmi olarak başlattığını duyurdu.

Yeni tanıtılan “Tinder Loops” adındaki uygulama sayesinde, kullanıcılar artık profillerine iki saniyelik GIF görüntülerini ekleyebilecekler. Başta ABD olmak üzere Kanada ve İsveç’te kullanıma sunulan bu yeni özellik, gelen tepkilere göre daha sonra diğer ülkelerde de kullanıma açılacak. Yeni özelliğin henüz Android için yayınlanmadığını, sadece iOS cihazlar için kullanıma sunulduğunu da ekleyelim.

Tinder Loops ile birlikte kullanıcılar uygulama içerisindeki döngüleri düzenleyebilecek ve GIF’ler ile birlikte toplam 9 adet resmi sayfalarına ekleyebilecekler. Tinder’ın yeni gelen özellikleri bunlarla da sınırlı değil. Tinder, “Places” adı verilen bir başka özellik ile aynı yeri ziyaret eden kullanıcıların birbirlerini görebilmesini sağlıyor. Gelen bu yeniliklere şöyle bir göz gezdirdiğimiz zaman, diğer uygulamalarda da benzer yöntemler olduğunu görüyoruz. Buna örnek olarak Happn’ı rahatlıkla gösterebiliriz. Çünkü Happn uygulaması kullanıcılarının konum bilgilerinden yola çıkarak gerçek dünyada yolları kesişen kişilerin birbirlerini bulmalarını sağlıyor.

Tinder’ın ana şirketi olan Match Group’a ait “Hinge” uygulaması ise kullanıcıların kısa videolar yüklemesine izin veriyordu. Yine de fotoğrafları kaydırarak en pratik yoldan yeni arkadaşlıklar edinmek biraz daha kolay görünüyor. Son olarak, Tinder Loop uygulamasının ülkemizde henüz kulanıma sunulmadığını belirtelim.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/7/5/17532096/tinder-loops-update-gif-dating-profile
5
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
3
1
1
1