Tinder Lite'ın Hedef Pazarı, Sınırlı Veriye Sahip Olan Bölgeler Olacak

8
2
1
0
0
Popüler arkadaşlık ve çöpçatanlık uygulaması Tinder'ın daha hafif bir sürümü olacak olan Tinder Lite, ilk olarak alt segment telefonların ve sınırlı veri akışının bulunduğu ülkelerde kullanıma sunulacak.

Popüler çöpçatanlık uygulaması Tinder, en sonunda uygulamasının daha hafif sürümünü çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket, resmi olarak Android cihazlar için Tinder Lite uygulamasını çıkardı. Uygulamanın hedef kitlesi ise sınırlı veri ve alt segment telefonların kullanıldığı bölgeler.

Uygulamanın normal Tinder’dan çok fazla bir farklı olmadığı gibi yine kaydırma tabanlı eşleşme sistemi, sohbet, “super like” ve seni beğenenleri görebileceğin ücretli özellikleri bünyesinde barındırıyor. Kısacası Tinder Lite, ana uygulamanın daha hafif bir sürümü.

Uygulamada şu an için bulunan kısıtlama ise Tinder Plus ya da Gold hesaplarına yükseltememe durumu. Bu uygulamaya geçiş sırasında ise ana uygulamadaki hesap buraya taşınabilecek.

Şu an ön kayıt aşamasında olan uygulama henüz tamamen çıkış yapmış durumda değil. Önümüzdeki haftalarda ilk olarak Vietnam’da çıkış yapacak olan uygulama, öncelikle Güneydoğu Asya ve Güney Amerika gibi bölgelere odaklanılacak. Şirket, bu uygulamayı LTE bağlantısının olduğu ve yüksek segment telefonların rahatça kullanılabildiği bölgelere de açma konusunda acele etmeyecek.

Uygulamanın ön kayıt aşamasına şu an için Türkiye’den erişim bulunmuyor. Ayrıca yukarıda da bahsettiğimiz gibi çıkış yapacağı bölgeler arasında da bulunmuyor. Tinder Lite’ın ülkemize gelip gelmeyeceği, gelecekse tam çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/10/tinder-lite/
8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0