Tinder Profilinizi İlgi Çekici Hale Getirmenin Yolları

10
5
2
2
1
Son dönemin en popüler uygulamalarından biri haline gelen Tinder'da eğer beklediğiniz kadar eşleşme alamıyorsanız, muhtemelen profilinizde ufak düzeltmeler yapmanız gerekecek.

Tinder profilleri, yoğun olarak fotoğraf odaklı kullanılıyor ve çoğu kullanıcının profilinde fotoğraflar dışında bilgi yer almıyor. Ancak bir kişiyle eşleşebilmek için, fotoğraftan fazlasına ihtiyacınız var. Tinder kalabalık bir mecra, öne çıkabilmenin ve tercih edilmenin yolu da muhtemelen biraz 'farklı' olmaktan geçiyor. Bunun için de profilinizde bazı ufak değişiklikler yapmalısınız.

Gereksiz bilgilerin temizlenmesi

İlk olarak profilinizde yer alan gereksiz bilgileri yok etmelisiniz. Eğer hesabınız Facebook ile bağlantılıysa, Facebook'daki pek çok gereksiz bilginiz Tinder'da da görünecektir ve bu çok da hoş bir izlenim değil. Bir de 'favori dizi' gibi aslında çok da anlam ifade etmeyen bilgileri de kullanmamalısınız, bunun yerine biyografinize kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlayacak birkaç yaratıcı kelime yazabilirsiniz.

Klişe ifadelerden uzak olmak

Tinder, ilk bakış üzerine odaklı bir platform. Yani profiliniz ilk bakışta hoş görünmesse, bu şansınız kalmıyor demektir. Bu yüzden de ilgi çekici ifadelere yer vermek çok önemli ve eğer profilinizde 100 insandan 99'unda rastlanacak klişe ifadeler yer alıyorsa, acilen o cümlelerden kurtulmalısınız. Artık klişelerin giderek dayanılmaz görüldüğü günlerdeyiz ve klişelerden ne kadar uzak olursanız, şansınızın da o kadar artacağını bilmelisiniz.

Başta da söylediğimiz gibi, eğer ilgi çekici olmak ve daha fazla eşleşme almak istiyorsanız, yalnızca fotoğraflarınızı güncellemekle kalmayın ve uygulamanın sunduğu tüm imkanlardan faydalanarak kendinizi doğru şekilde ifade etmenin bir yolunu bulun.

Bir de Tinder kullanıyor olmakla ilgili utanç duyduğunuzu hissettirecek adımlardan kaçının çünkü sizin 'yanlış ya da utanç duyulacak birşey' yaptığınızı hissettirmeniz, karşı taraf için de son derece kötü olacaktır. Ama nihayetinde en önemlisi kendinizi olduğunuz gibi gösterebilmek ve beklentileriniz doğrultusunda adım atmak. Biyografinizde burcunuzun yazması çoğunluğa itici gelebilir örneğin, ancak bu sizin için önemliyse, karşınızda da buna önem veren birini görmek istersiniz ve bu durumda en doğru adım içinizden geleni yapmaktır.

Kaynak : https://lifehacker.com/leave-these-things-out-of-your-tinder-profile-1827515383
10
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
5
2
2
1