Titanic’in Yönetmeninden Anlam Yüklü Avengers: Endgame Paylaşımı

59
17
5
3
1
Titanic, Avatar gibi ünlü yapımların yönetmen koltuğunda oturan James Cameron, topladığı hasılat ile Titanic'i geride bırakan Avengers: Endgame için anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Marvel’in en son vizyona giren filmi olan Avengers: Endgame, toplam hasılatı ile sinema tarihinin en ikonik filmlerinden biri olan Titanic’i geçmeyi başararak tüm zamanların en çok kazanan ikinci filmi haline geldi. An itibarıyla Box Ofiice Global verilerine göre Avengers: Endgame 2,27 milyar dolar, Titanic ise 2,18 milyar dolar hasılat elde etmeyi başarmış durumda.

Efsanevi Titanic filminin yönetmeni, ortak yapımcısı, senaristi ve kurgu yönetmenliğini yapan James Cameron, Avengers: Endgame’in Titanic’i geride bırakmasının ardından Instagram üzerinden oldukça anlamlı bir paylaşımda bulundu. Avengers: Endgame’i Titanic’i batıran buzdağı olarak gösteren görselde şu ifadelere yer verildi;

()

“Kevin (Marvel patronu Kevin Kevin Feige) ve Marvel’daki herkese,

Bir buzdağı, gerçek Titanic’i batırdı. Titanic’imi batırmak için bir Avengers yeterliymiş. Lightstorm Entertainmet'de herkes, inanılmaz başarınıza selam duruyor. Siz yalnızca film endüstrisinin canlı ve iyi durumda olduğunu değil, aynı zamanda hiç olmadığı kadar büyük olduğunu da gösterdiniz.”

James Cameron, daha önce gerçekleştirdiği açıklamalar ile başrolleri asla ölmeyen ve şehirleri moloz yığınına çeviren süper kahraman filmlerini ağır şekilde eleştirmişti. Bu nedenle bu açıklamasının Marvel’ı tebrik etmekten ziyade PR ekibinin bir çalışması olabileceği düşünülüyor.

Kaynak : https://mashable.com/article/james-cameron-congratulates-marvel-avengers-endgame-beating-titanic/
59
17
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
59
17
5
3
1