TOGED, Oyun Geliştiriciler İçin 'İş Garantili' Sertifika Programı Düzenliyor!

1
0
0
0
0
TOGED, Oyun Geliştiriciler İçin 'İş Garantili' Sertifika Programı Düzenliyor!
Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED), oyun sektörünü hareketlendirmek adına oldukça ilgi çekici bir ilanda bulundu.

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED), bünyesine katılan oyun geliştiricilerine iş garantisi vaadinde bulunduğu, toplam 7 hafta sürecek oyun - tasarım eğitimi verecek. Aldıkları eğitimde başarılı olan geliştiriciler, İŞKUR ile İşbaşı Eğitim Programı’na giriş yapıp kendi işlerini kurabilecekler. 

TOGED’in TED Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği program, yazılım ve tasarım olmak üzere iki dala ayrılıyor. Hangi alanda daha çok iyiyseniz o kategoriye yerleşerek deneyiminizi daha da arttırıp daha önce geliştirdiğiniz oyunların sunumlarını yaparak farklı kişi - kurumlardan destek alabileceksiniz. Yazılım programında “Unity ile Oyun Programlama”, “Grafik Programlama ve OpenGL” ve “Sanal Gerçeklik ve Kullanıcı Tecrübesi” modülleri; tasarım programında ise “Oyun Tasarımı”, “Modelleme ve Grafik Tasarım” ve “Animasyon ve Ses” modüllerinin yer aldığı sertifika programları dışında geliştiriciler, “Hukuki Konular ve Pazarlama” ve “İşkur İşbaşı Eğitim Programı”yla ilgili seminerlere de katılabilecekler. 

Sertifika programına katılabilmek için sizlerden bazı kriterleri yerine getirmeniz bekleniyor. Eğer Yazılım Programlama bölümüne dahil olmak istiyorsanız oyun programlama, mobil oyun programlama, grafik programlama, oyun motorları, insan ve bilgisayar etkileşimleri, arayüz ve hikaye oluşumlarından, Tasarım Bölümü içinse oyun grafikleri, UX arayüz ve oyun tasarımı gibi konulardan en az iki tanesi hakkında bilgi sahibi olunması isteniyor. 

5 Kasım 2016'da başlayacak ve 18 yaşını doldurmuş herkesin dahil olabileceği programla ilgili detaylı bilgilere sahip olabilmek için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0