Togg'un Avrupa'daki Operasyonlarından Sorumlu Olacak Kişi Belli Oldu: Resmi Açıklama da Geldi!

26
8
3
2
1
Gazeteci Emre Özpeynirci, Togg'un Avrupa operasyonlarını Taner Göçmez'in üstleneceğini paylaştı. Göçmez, 20 yıldan bu yana FEV bünyesinde görev yapıyordu. Togg'dan da konuyla ilgili açıklama geldi.

2023 yılında Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobilini yollara indirmeyi planlayan Togg’dan önemli bir haber gelmişti. Yurt dışı ve yurt içinde deneyimli isimleri bünyesine katmaya devam eden Togg'un, büyük bir ismi daha kazandığı açıklanmıştı.

Gazeteci Emre Özpeynirci tarafından paylaşılan bilgiye göre Alman mobilite devi FEV’in Asya Başkan Yardımcısı Taner Göçmez, Togg’un Avrupa operasyonlarından sorumlu olacaktı. Göçmez'in, yeni görev için FEV’deki mevcut pozisyonunu ardında bıraktığı belirtiliyordu. Şimdiyse Togg'dan konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Togg'un açıklaması şu şekilde:

Liderlik takımımız uluslararası alanda güçlenmeye devam ediyor. 20 yıldan uzun süredir dünya çapında mobilite çözümleri ve mühendislik hizmetleri alanlarında görev yapan Dr. Taner Göçmez, 21 Kasım itibarıyla Togg Europe Lideri ve Togg Devreye Alma Proje Direktörü olarak göreve başladı. Göçmez’e yeni pozisyonunda başarılar diliyoruz.

Taner Göçmez, 20 yıldır çalıştığı FEV’den ayrılarak Togg’a katıldı:

togg taner göçmez

Taner Göçmez, FEV’deki görevini bıraktığını geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda açıklamıştı. Göçmez, FEV bünyesindeki 20 yılı boyunca proje yöneticisi, takım lideri, iş geliştirme proje müdürü ve son olarak FEV Asya Başkan Yardımcılığı gibi pozisyonlarda görev aldı.

Göçmez, aynı zamanda FEV Türkiye’nin CEO’luğunu da üstleniyordu. FEV’in Türkiye faaliyetlerinin başlamasında büyük rol üstlenen Göçmez, sadece Türkiye operasyonlarında 500 iş ortağına ulaşılmasında aracı oldu. FEV Türkiye, Türkiye’de en fazla istihdam sağlayan teknoloji şirketleri arasında da dördüncü sıradaydı.

Taner Göçmez’le birlikte Togg, Avrupa’da ne hedefliyor?

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, ağustos ayında yaptığı açıklamasında Togg’un ihracatta öncelikli hedef pazarının Avrupa olduğunu paylaşmıştı. Taner Göçmez, öyle görünüyor ki bu hedefe ulaşılması için seçilen isim oldu.

26
8
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
8
3
2
1