Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, Steam'de Satışa Sunulmayacak

46
14
2
2
1
Dün (9 Mayıs) Ubisoft'un canlı yayınında oyunculara duyurulan Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, birçok yenilik vadediyor. Yapılan canlı yayında 1 saate yakın oynanış videosunu yayınlayan Ubisoft, oyunun Steam'de satılmayacağını duyurdu.

Ubisoft'u ve Tom Clancy's Ghost Recon serisini takip eden oyuncuların bir süredir merakla beklediği yeni oyun, dün Breakpoint adıyla duyuruldu. Ghost Recon: Breakpoint, birçok farklı yenilikle oyuncuları karşılayacak ancak Steam'de satışa sunulmayacak.

4 Ekim'de satışa sunulması beklenen Ghost Recon: Breakpoint, Ubisoft'un kendi platformu Uplay'e ek olarak aynı zamanda Epic Games Store'da satışa sunulacak. Bu gelişmeyle birlikte Steam ve Epic Games Store arasındaki rekabet biraz daha kızışacak gibi görünüyor.

Ubisoft'un son oyunları Anno 1800 ve Division 2'nin de Steam'de yer almadığını göz önüne alırsak bu dönemden itibaren hiçbir Ubisoft yapımını Steam'de görmeyecek olabiliriz. 4 Ekim'de oyunculara sunulması beklenen Ghost Recon: Breakpoint'in yayınlanmış fragmanına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/05/10/ghost-recon-breakpoint-will-be-on-epic-games-store-not-steam
46
14
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
46
14
2
2
1