Tony Hawk's Pro Skater 1+2'nin Yeni Fragmanı Yayınlandı

4
1
0
0
0
Sony, sosyal platformlar üzerinden Tony Hawk's Pro Skater 1+2'yi detaylı bir şekilde gösteren yeni bir fragman paylaştı. Efsane seriyi yenilenmiş olarak tek oyunda birleştirecek oyun, 4 Eylül'de çıkış yapacak.

Dünyaca ünlü kaykaycı Tony Hawk'ın ismini alan kaykay oyunu serisi Tony Hawk's Pro Skater, iki oyunuyla birlikte bir neslin kaykaya merak sarmasını, ya da en azından kaykayın tadını almasını sağlamıştı. Sony'se geçtiğimiz aylarda birçok kişi için unutulmaz olan o oyunların remastered versiyonlarının geleceğini duyurmuştu.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 ismiyle çıkış yapacak olan oyun, serinin her iki oyununu da tek bir oyun olarak günümüz teknolojisiyle birleştirecek. Oyun, eski oyunların haritasına yer verecek. Hatta orijinal serideki tüm seviyeler, karakterler, müzik, püf noktaları ve ekstra zorluklar da yeni remastered oyunda bulunacak.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2'nin yeni fragmanı:

Haftalardır hakkında yeni bir şey duymadığımız Tony Hawk's Pro Skater 1+2, bugün Sony tarafından yapılan yeni bir paylaşımla karşımıza geldi. Sony, sosyal platformlarından Tony Hawk's Pro Skater 1+2'den yeni bir fragman paylaştı. Fragmanda oyunda göreceğimiz birçok şeye yer verildi.

Sony tarafından paylaşılan video, Activison bünyesinde bulunan Vicarious Visions stüdyosunun elinden çıkacak oyunun son halini de gözler önüne serdi. Muhteşem şehir detaylarının ve kaykay parkurlarının görüldüğü videoda kaykaycılar, oyunda bulunacak numaralardan bazılarını gerçekleştirdi.

tony hawk skater

Fragmanın bir kısmında oyunda bulunacak 'Park Oluştur' modunun da bir kısmı gösterildi. "Hayal Et. Kay." başlığıyla gösterilen bölümde oyuncuların kolay bir şekilde kendi parkurlarını oluşturabilecekleri gösterildi. Fragmanda ayrıca eski efsane oyunların da görüntülerine yer verildi.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2, geçtiğimiz haftalarda ön siparişe açılmıştı. Oyuncular, 14 Ağustos tarihinde oyunun demo sürümüne erişebilmişlerdi. Sony tarafından paylaşılan ve çıkış tarihinin de yer aldığı fragmana göre Tony Hawk's Pro Skater 1+2, tarihinde bir değişiklik yaşamadan PS4, Xbox One ve PC için 4 Eylül'de oyuncularla buluşacak.

4
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
0
0
0