Toplam Değeri 100 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 4 iOS Uygulaması

20
20
8
6
5
Bu yazımızda toplam değeri 100 TL olan, kısa süreliğine ücretsiz 4 iOS uygulamasını sizler için sıraladık.

Kısa bir süreliğine ücretsiz olan iOS uygulamalarını listelediğimiz serimizin bir yenisi ile daha karşınızdayız. Toplam değeri 100 TL olan bu uygulamaların ne kadar süreyle ücretsiz kalacağı bilinmiyor. İndirme linkine tıkladığınızda uygulama ikonunun yanında bir fiyat görüyorsanız bu, indirim bitmiş demektir. O yüzden söyleyebileceğimiz tek şey; eğer bir uygulamayı gözünüze kestirdiyseniz elinizi çabuk tutmanız olur. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan listemize göz atmaya başlayalım:

RadioApp Pro

RadioApp Pro

Normal fiyat: 85 TL

RadioApp Pro, eşsiz bir analog kanal seçiciyle yerel kanallar da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki radyo istasyonlarını kolayca bulmanıza olanak sağlıyor. Uygulama, ayrıca çalar saat ve uyku zamanlayıcısı gibi pek çok özelliği de beraberinde sunuyor.

Camera Angle

Camera Angle

Normal Fiyat: 5 TL

Bu uygulama sayesinde bir nesnenin fotoğrafını çekerken, cihazın yönünü ve açısını bir bakışta onaylayabilirsiniz. Örneğin, bir binayı yatay veya dikey şekilde tam olarak kadraja almak istediğinizde uygulama, açıyı ayarlamanıza ve tam estetik bir fotoğraf çekmenize yardımcı oluyor.

Backup My Contacts Easy

Backup My Contacts Easy

Normal Fiyat: 5 TL

Uygulama, İPhone veya iPad rehberinde bulunan kişilerinizi sorunsuz ve kolay bir şekilde yedeklemenize olanak sağlıyor. Yani tam bir aranan kan diyebiliriz.

Backup My Contacts Easy, basit arayüzü sayesinde oldukça kolay bir kullanıma sahip. Yapmanız gereken tek şey; kişilerimi yedekleye basıp bir kaydını almak. Bu sayede, ihtiyaç anında kişilerinize rahatlıkla erişebilirsiniz.

Split – Dual Browser Tabs

Split - Dual Browser Tabs

Normal fiyat: 5TL

Split, kısaca iPhone'unuzda yan yana iki sekmeyi aynı anda çalıştırmanızı sağlayan bir web tarayıcısı. Aynı anda iki farklı sekmeye sahip olarak bir yandan video izlerken diğer sekmede internette gezinebiliyorsunuz. Tabii ki eksi yanları da var; örneğin Split, telefonunuzdaki uygulamalardan bağımsız olarak sizden her site için parola ile giriş yapmanızı istiyor.

AppStore’da kısa bir süreliğine ücretsiz olan uygulamaları listelediğimiz yazımızın sonuna geldik. İçlerinde gerçekten işe yarar uygulamaların da yer aldığını söyleyebiliriz. Bunun gibi fırsatları kaçırmamak ve haberdar olmak için için bizi takipte kalmaya devam edebilirsiniz. :)

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/23/best-free-iphone-apps-aug-23-ipad-ios/
20
20
8
6
5
Emoji İle Tepki Ver
20
20
8
6
5