Toplam Değeri 200 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 29 Oyun ve Uygulama (Android)

147
55
22
14
12
Google Play'de bu hafta sonuna özel ücretsiz olan tam 29 uygulamayı sizler için sıraladık.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Google Play’de kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları sıraladığımız haberimizle birlikteyiz. Listenin çoğunluğunu ise oyunlar oluşturuyor. Çok uzatmadan listemize geçelim:

Planar Conquest

Normal fiyatı: 15,99 TL

Planar Conguest’te, kendi Büyücü Lordu’nuzu oluşturup 4 farklı vahşi ırktan birini yönetmeniz icap ediyor. 40’tan fazla karakter özelliği ve 300’den fazla büyüyle birlikte Planar Conquest, oyunculara güzel bir idle oyun deneyimi sunuyor.

Sudden Warrior Plus (Tap RPG)

Normal fiyatı: 5,49 TL

Bu aksiyon RPG oyunu diğerlerinden daha eğlenceli olmasıyla öne çıkıyor. Çok fazla oynanabilir dünyası ve canavarlarıyla, basitleştirilmiş ve oynaması kolay mekanikleriyle Sudden Warrior oyunculara eğlenceli vakitler vaat ediyor. Oyunun Premium sürümünde ise başlarken bir sürü önemli eşya ve 200 mücevher veriliyor.

Tiny Defense 2 – Mini Robot Wars

Normal fiyatı: 12,99 TL

Tiny Defense 2, milyonlarca insanın indirdiği orijinal oyunun devam oyunu. Devam oyununda geliştirilmiş oynanış, karikatür tarzı grafikler ve tonlarca yeni içerik mevcut.

Broken Words PRO

Normal fiyatı: 10,99 TL

Broken Words PRO, İngilizce kelime bilginizi eğlenceli ve zorlu bir şekilde test edecek ve aynı zamanda yeni şeyler öğrenmenizi sağlayacak bir kelime bulmaca oyunudur.

Blossom Clicker VIP

Normal fiyatı: 5,59 TL

Eğer kiraz ağaçlarını seviyorsanız bu oyun tam size göre. Blossom Clicker, kiraz çiçeği festivali için kiraz ağaçları yetiştirdiğiniz bir oyun. Oyunun sakin ve huzurlu atmosferi oyuncuları dinlendirecek nitelikte.

Dungeon999

Normal fiyatı: 2,49 TL

Dungeon999 gezgin savaşçı Jack, Black Hair ve sihirbaz Rose ile 999 katlı zindanları keşfettiğiniz bir oyun. Oyunda karakterlerinizi geliştirebilir, yeni sihirler keşfedebilir ve 999. kata erişip yaratıkların isyanını bastırabilirsiniz.

Dividing Fractions

Normal fiyatı: 8,09 TL

Dividing Fractions, adından da anlaşılabileceği gibi kesirler konusunda pratik yapmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış öğretici bir matematik uygulaması. Uygulamada yer yalan el yazısı tanıma özelliği sayesinde rakamları çizerek işlemleri yapabilirsiniz.

Fourth grade Math Skills – Division

Normal fiyatı: 8,09 TL

Bir önceki uygulama gibi bu uygulama da öğretici bir matematik uygulaması. Uygulama, bölme işlemi konusunda kullanıcılara yardımcı olmak için tasarlanmış. Uygulamada 4 basamaklı sayılara kadar bölme işleminin nasıl yapıldığı detayıyla gösteriliyor.

Pet Defense VIP

Normal fiyatı: 5,59 TL

Pet Defense VIP, evcil hayvanlarınızı başkalarının evcil hayvanlarıyla kapıştırdığınız Pet Defense oyununun Premium versiyonu. Premium versiyonunda oyunculara 40 adet eşsiz evcil köpek reklamsız bir oyun deneyimi sunuyor.

Simple small space shooting game

Normal fiyatı: 1,79 TL

Oyunun isminden anlaşılacağı üzere, oldukça mütevazı bir yapımcı tarafından yapılmış basit bir oyun olan Simple small space shooting game, uzay geminizi kontrol edip evinizi korumanız gereken bir platform oyunu.

Sudoku: Cartoon

Normal fiyatı: 5,59 TL

Sudoku: Cartoon, normal sudoku deneyiminizi anime ve çizgi film karakterleriyle süsleyen bir sudoku oyunu.

Tap tap cartoonist – Cartoon999 (VIP)

Normal fiyatı: 2,49 TL

Cartoon999 (VIP), birçok olumlu geri dönüş alan Cartoon999 oyunun reklamsız ve 300 mücevherli Premium sürümü. Oyunda çizgi filmleriyle dünyayı ele geçirmeye çalışan Mr.Paper’ı oynuyoruz.

Angel Fish: Super VIP

Normal fiyatı: 12,99 TL

Angel Fish, balıkçılık ile RPG mantığını bir araya getiren bir oyun. Gündelik mini balıkçılık oyunlarının, sürükleyici fantezi hikayelerinin RPG ögeleri ile karışımı bir oyun olan Angel Fish, kısa süreliğine ücretsiz.

Devil Twins: Super VIP

Normal fiyatı: 12,99 TL

Karakterlerinizi geliştirip bosslarla savaştığınız Devil Twins, boş vaktinizi oldukça iyi dolduracak bir oyun.

Doors & Rooms: Perfect Escape

Normal fiyatı: 22,99 TL

Doors & Rooms, oldukça kaliteli bir odadan kaçış oyunu. Eğer bulmaca çözmeyi, gizem perdelerini aramayı seviyorsanız bu oyunu kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

English Riddles Guessing Game PRO

Normal fiyatı: 10,99 TL

English Riddles Guessing Game PRO, İngilizce bilmeceleri bilmeye çalıştığınız orijinal oyunun reklamsız versiyonu.

ExtremeJobs Knight’s Assistant VIP

Normal fiyatı: 3,99 TL

ExtremeJobs, boş vaktinizi sıkılarak geçirmek yerine eğlenmenizi sağlayan bir aksiyon RPG oyunu. Idle RPG mantığındaki oyunda karakterinizi geliştirip savaşlara giriyorsunuz.

Laser Labyrinth

Normal fiyatı: 3,99 TL

Laser Labyrinth, lazerleri yönlendirerek bölümleri geçmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu. 90 bölümüyle Laser Labyrinth, vakit öldürmek için güzel bir alternatif.

Retro Pixel Climb

Normal fiyatı: 4,69 TL

Retro Pixel Climb, 8bit görüntüsüyle nostaljik bir havaya sahip bir tırmanma oyunu. 70’ten fazla zorlayıcı bölümüyle birlikte bu oyun sizi telefonunuza kilitleyecek.

Stickman Legends: Shadow War Offline Fighting Game

Normal fiyatı: 0,99 TL

Stickman Legends, RPG mantığını benimsemiş bir çöp adam dövüş oyunu. Çevrimdışı modu sayesinde internet yokken de çöp adamlarınızı dövüştürebileceksiniz.

The House

Normal fiyatı: 1,39 TL

The House, yapılan yorumlara göre gerçekten korkutucu olan bir FPS korku oyunu. Gelişmiş grafikleri ve ses efektleriyle The House, sizleri oldukça korkutacak.

Kamera 4K Pro – Mükemmel Selfie, Video, Fotoğraf

Normal fiyatı: 2,49 TL

Kamera 4K Pro, birçok önemli özelliğe sahip bir kamera uygulaması. Uygulamada yüz tanıma, odaklanma, zamanlayıcı ve beyaz dengesi gibi bir sürü önemli özellik mevcut.

BlackCam Pro – B&W Camera

Normal fiyatı: 5,49 TL

BlackCam Pro, eşsiz siyah/beyaz fotoğraflar çekmenize yarayan bir kamera uygulaması. Siyah/beyaz efekt dışında uygulamada birçok özellik de bulunuyor.

VectorScapes – Wallpaper Pack

Normal fiyatı: 3,49 TL

VectorScapes, kaliteyi öncelik edinmiş bir vektör duvar kağıdı uygulaması. Uygulamada yüzlerce 4K çözünürlükte vektör duvar kağıdı mevcut.

O Icon Pack

Normal fiyatı: 3,59 TL

O Icon Pack, sadeliği seven kullanıcılara bunu fazlasıyla veren bir ikon uygulaması. Uygulamada 4100’den fazla sade ikon bulunuyor ve her ay güncellenerek daha fazlası ekleniyor.

Scalak

Normal fiyatı: 2,99 TL

Scalak, şekilleri tamamlayarak bölümleri geçtiğiniz bir bulmaca oyunu. Şekilleri tamamlamak kulağa her ne kadar basit gelse de, oyun 90 bölüm olduğu için haliyle gittikçe daha zorlu bir hal almaya başlıyor.

Zombie City Defense 2

Normal fiyatı: 12,99 TL

Zombie City Defense 2, oldukça iddialı taktiksel bir kule savunması oyunu. Birliklerinizi sahaya sürün, üssünüzü geliştirin, terkedilmiş binaları ele geçirip güçlendirin ve zombilerden kendinizi savunmaya bakın.

Concrete Defense 1940: WWII Tower Siege

Normal fiyatı: 4,09 TL

Concrete Defense 1940, aynı bir önceki zombi oyunu gibi bir kule savunması oyunu ancak konsept farklı. Bu oyunda üssünüzü, ikinci dünya savaşındaki ordulardan korumaya çalışıyorsunuz.

Fall of Reich – WW2 Allied Siege

Normal fiyatı: 4,09 TL

Son oyunumuz da bir kule savunması oyunu, hatta bunda bir öncekiyle konsept bile aynı. Oyunda, Müttefik Kuvvetler’i püskürtmeye çalışan bir Alman komutanını oynuyorsunuz.

Bu hafta da Google Play'de kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları listeledik. Daha fazlası için sitemizi takipte kalmayı unutmayın :)

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/04/12/app-sales-apr-12-2019/
147
55
22
14
12
Emoji İle Tepki Ver
147
55
22
14
12