Toplam Değeri 27 TL Olan Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 iOS Uygulama

26
25
6
6
5
Eğer faydalı ve keyifli kaliteli uygulamalar arıyorsanız bu liste tam size göre. İşte kısa süreliğine ücretsiz 5 iOS uygulaması.

Apple’ın uygulama mağazası olan App Store’da milyonlarca farklı uygulama bulabilirsiniz. Uygulama sayısı bu kadar fazla olunca gerçekten kaliteli ve faydalı uygulamaları bulmak kolay olmuyor. Ayrıca işlerinizi kolaylaştıran, size keyifli vakit geçiren kaliteli uygulamaların büyük bir çoğunluğunu kullanmak için bir ücret ödeyip satın almanız gerekiyor.

Bu listemizde size hem kaliteli hem de kısa süreliğine tüm iPhone ve iPad kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan 5 uygulamayı ele alıyoruz. Uygulamalar kalıcı olarak ücretsiz hale gelmediğinden geliştiriciler 1 saat ya da 1 hafta sonra ücretli hale getirebilir. Eğer bu uygulamalardan birini istiyorsanız indirmek için acele etmelisiniz.

1- SYS Pro

SYS Pro, ile donanım verilerinizi, bellek verilerinizi, ağ verilerinizi, operatör verilerinizi, konum verilerinizi ve pil verilerinizi anlık olarak takip edebilirsiniz. Uygulamanın en güzel özelliklerinden biri ise tüm bu verileri bildirim merkezi üzerinden takip edebilmeniz.

2- Puppy Hava Durumu

Uygulama mağazasında onlarca hava durumu uygulaması bulabilirsiniz. Puppy’nin farkı ise hava durumuna göre arka plan belirleyebiliyor olmanız.

3- Snakes & Ladders Board Game HD

4 kişiye kadar çevrimiçi oyunu destekleyen Snakes & Ladders Board Game HD’de amaç, rakip oyuncunun son karesine ulaşan ilk oyuncu olmaktır.

4- iScanner Pro

iScanner Pro ile tüm belgelerinizi, faturalarınızı ve dahasını tarayabilir, eklemeler yapabilir ve düzenleyebilirsiniz. Uygulamanın en önemli özelliği ise görüntü tanıma ve iyileştirme yeteneğidir.

5- i Live

i Live, şu ana kadarki en gerçekçi ebeveyn simülatörlerinden biridir. i Live ile gerçek bir ebeveyn gibi bebeğinizi besler büyütür ve hayata hazırlarsınız.

Kaynak : https://bgr.com/2018/06/27/best-free-iphone-apps-ios-ipad-june-27/
26
25
6
6
5
Emoji İle Tepki Ver
26
25
6
6
5