Toplam Değeri 56 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Android Oyun ve Uygulama

59
19
4
4
1
Bayram tatilin sırasında yeni oyun ya da uygulamalar keşfetmek istiyorsanız kısa süreliğine ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan bu uygulamalar kesinlikle sizi memnun edecektir.

Telefon arayüzünüzden sıkıldınız mı? Ya da bayram tatili sırasında oynayabileceğiniz yeni bir oyun mu arıyorsunuz? Bu liste, isteklerinizi kesinlikle karşılayacaktır. İşte toplam değeri 56 TL olan fakat Android kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan 5 oyun ve uygulama. Unutmayın; tüm oyunlar kısa süreli olarak ücretsiz indirmelere açıldı. İlerleyen dönemde indirmek isterseniz belirli bir ücret ödemeniz gerebilir.

1- Büyülü Kitap

İpuclarını bulun, bulmacaları keşfedin ve Henry Amca'nın aradığı 4. büyülü kitabı bulmasına yardımcı olun.

2- Aspire UX S9 İkon Paketi

Samsung Galaxy S8 ve Note 8 modellerinden esinlenerek hazırlanan bu ikon paketi, akıllı telefonunuzun çehresini tamamen değiştirecek. Eksik uygulama ikonları için istek göndermeniz halinde bir sonraki hafta eksik uygulamalar da tamamlanacaktır.

3- Mathology - Zeka Oyunu

Pratik zekanıza ve matematiğinize güveniyor musunuz? O halde bir zeka oyunu olan Mathology size kesinlikle keyifli gelecektir.

4- Pandarama: The Lost Toys

En sevdiği oyuncağı olan Bunny'i yaramaz bir kuşa kaptıran sevimli panda Pew'in Bunny'i kurtarmasına yardım edin.

5- Flip Trickster - Parkur Simülatörü

Eğer parkur oyunlarından keyif alıyorsanız bir serbest simülasyon olan Flip Trickster'ı oynamaktan kesinlikle keyif alacaksınız.

59
19
4
4
1
Emoji İle Tepki Ver
59
19
4
4
1