Toplam Değeri 87 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Uygulaması

17
16
3
2
0
Telefonu için indirdiği uygulamalara para ödemek istemeyenleri mutlu edebilecek 6 ücretsiz uygulamayı sizler için seçtik.

Google Play’de olduğu gibi iTunes’ta da belli aralıklarla indirimler yapılabiliyor. Ücretli uygulama oranının Google Play’e oranla daha fazla olduğu iTunes’ta bu tarz indirimler daha fazla önem arz ediyor. İşte iTunes üzerinden kısa süreliğine ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamalar.

Voice Changer – Voice Effects

Normal Fiyatı: 12,99 TL

Voice Changer, adından da anlaşılabileceği üzere ses dosyaları üzerinde değişiklik yapılmasına izin veren oldukça eğlenceli bir uygulama. Gerçek zamanlı olarak ses efektlerini kullanabileceğiniz uygulamadaki dosyaları iMessage ve Messenger gibi uygulamalar üzerinden de başkalarına gönderebilirsiniz.

Berry Browser

Normal Fiyatı: 26,99 TL (Aylık)

Bir internet tarayıcısı olan Berry Browser, kullanıcılarına konforlu bir internet deneyimi sunuyor. Tarayıcı, tüm siteleri otomatik olarak 'karanlık mod' ile çalıştırabilirken reklamları da engelliyor. Uygulama gizlilik konusunda da oldukça iddialı. Geliştiriciler, kimlik teşhisi yapılabilecek herhangi bir bilgiyi depolamadıklarını ve kullanıcı verilerini pazarlama ve reklam gibi alanlarda asla kullanmayacaklarını söylüyorlar.

Fancy TV – Social Anime Movies

Normal Fiyatı: 19,99 TL

Fancy TV, ülkemizde de sayısı oldukça fazla olan anime hayranları için oldukça ideal bir uygulama. Uygulamanın sundukları arasında animeler hakkında detaylar ve bilgiler, anime radyoları, anime klipleri ve anime müzikleri de bulunuyor.

Color Design

Normal Fiyatı: 10,90 TL

3.000’den fazla renk seçeneğinin bulunduğu uygulamada istediğiniz rengi bulabilir ya da kendi renginizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu uygulama ile renklerin dijital kodlarını da incelemeniz mümkün.

Picx – Photo Blend Editor

Normal Fiyatı: 5,42 TL

Fotoğraflarda düzenleme yapanların kaçırmaması gereken bu uygulamanın birçok farklı özelliği bulunuyor. Uygulamanın özellikleri arasında fotoğrafların ön ve arka planlarını düzenleme, ön ve arka planları değiştirme, iki fotoğrafı birleştirme gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca Picx'te 40’dan fazla filtre kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Panols

Normal Fiyatı: 10,90 TL

Panols kısaca, iPhone kullanıcılarının Instagram’da panorama çekimler paylaşabilmesini sağlayan bir uygulama. Bu uygulamayı kullanarak oldukça iyi manzara fotoğrafları çekebilir ve çektiğiniz fotoğrafları sosyal medya hesaplarınızdan takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz.

iTunes'ta indirime giren ve kısa süreliğine ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. İndirip denediğiniz uygulamalar hakkındaki düşünceleriniz yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaşmaya önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://bgr.com/2019/03/19/best-free-iphone-apps-mar-19-ipad-ios/
17
16
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
17
16
3
2
0