Toplam Fiyatı 50 TL Olan Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Android Oyun ve Uygulama

151
36
30
10
9
Bu hafta kısa süreliğine ücretsiz olan Google Play Store uygulamalarını sizler için derledik.

Google Play Store’un sık sık yaptığı ve ücretli uygulamaları kısa süreliğine ücretsiz yaparak deneme imkânı sunduğu indirimler tekrar kapımızda. Biz de sizler için bu uygulamaları derledik.

1. App Backup & Share Pro

İndirimsiz fiyat: 24,99 TL

İndirilme sayısı: 50.000+

Uygulamalarınızın yedeğini istediğiniz bölgeye alıp (Bulut, SD kart vb.), daha sonra yedekten geri yükleyebileceğiniz bu uygulama sizlere birçok seçenek sunuyor. Uygulamalarınızı APK olarak istediğiniz arkadaşınız ile paylaşabilir, Auto Backup özelliği ile zamanlamalı yedekler oluşturabilirsiniz.

2. Sword Knights : Idle RPG (Premium)

İndirimsiz fiyat: 5,49 TL

İndirme sayısı: 100.000+

Birçok oyuncu idle oyunları çok sever. Bu oyunları uzun süreler boyunca oynamak zorunda kalmazsınız ve sizleri can sıkıntısında eğlendirir. Bu oyunda zindanlardan zindanlara koşturabilir, köyünüzü topladığınız ganimetler ile geliştirebilir, birliğinizi kahramanlar ile güçlendirebilir ve online rütbe sistemiyle birinciliğe oynayabilirsiniz.

3. ElectroCalc PRO

İndirimsiz fiyat: 6,99 TL

İndirme sayısı: 50.000+

Elektronik hesaplama işlemlerinizi sizin yerinize halleden harika bir hesap makinesi. Sizin yerinize birim çevirme işlemlerini hesaplayabilir, eş zamanlı olarak değer sonuçlarını gösterebilir ve görsel hesaplama sistemi ile kafa karışıklıklarını ortadan kaldırabilir. 577 KB boyutu ile kendisi küçük ama yaptığı işler büyük bir uygulama.

4. Cannon Master VIP

İndirimsiz fiyat: 6,19 TL

İndirme sayısı: 100.000+

Düşmanlar her yerden saldırıyor. Sizin göreviniz gelen düşmanları, kendinizi geliştirerek yok etmeye çalışmak. Öldürdüğünüz düşmanlardan elde ettiğiniz eşyalar ile her zaman bir adım ileride olun. Harika boss savaşları ile gücünüzü test edin.

5. Tabloid Icon

İndirimsiz Fiyat: 5,99 TL

İndirme sayısı: 50.000+

Listemizin beşinci sırasında, telefonunuzu özelleştirebileceğiniz güzel bir ikon paketi bulunuyor. Tabloid 15.000’den fazla ikon seti ile sizlere geniş bir özelleştirme imkânı sağlıyor. Aynı zamanda içerisinde bulunan 66 adet duvar kâğıdından istediğinizi seçip kullanabilirsiniz.

Android platformunda kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları listelediğimiz yazının sonuna geldik. Kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamalardan erken haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/06/07/24-temporarily-free-and-30-on-sale-apps-and-games-for-your-weekend/
151
36
30
10
9
Emoji İle Tepki Ver
151
36
30
10
9