Ne Konuştuğunuzu Anlayan İlginç Bir Video Mesajlaşma Uygulaması: Tribe

0
0
0
0
0
2016 yılı başlarında çıkan Tribe uygulaması, görüntülü konuşma konusuna yeni bir soluk getirmekte kararlı görünüyor.

Her ne kadar Facebook Messenger, Whatsapp ya da Skype gibi uygulamalar üzerinden zaman zaman görüntülü konuşmalar gerçekleştiriyor olsak da, görüntülü konuşma beklendiği kadar kullanılır hale henüz gelebilmiş değil. İşte yeni çıkan Tribe isimli yeni video chat uygulaması da, sahip olduğu yenilikçi özelliklerle bu durumu değiştirmeye aday gibi görünüyor.

Bu yılın başlarında çıkan Tribe uygulaması zaten “walkie talkie yeniden keşfedildi” mottosuyla duyurduğu ve kişinin profil resmi üzerine basılı tutularak anlık video iletisi gönderilebildiği yenilikçi bir özelliğe sahipti.

Bu hafta aldığı son güncellemesiyle birlikte ise uygulama, artık görüntülü konuşma sırasında geçen sözcükleri algılama özelliğine sahip oldu. Algıladığı sözcüklere dair kullanıcıya anlık bilgiler verebilen uygulamanın bu yeni özelliği, geliştiriciler tarafından, “gelişmiş mesajlaşma” olarak adlandırılıyor.

Mesela görüntülü konuşma sırasında ünlü birinden bahsettiğinizde, isterseniz uygulama o kişi hakkında size bilgi verebiliyor. Ya da biriye ne zaman, nerede buluşacağınızı konuşurken, ilgili tarihe dair bir takvim etkinliği oluşturabiliyor.

Sahip olduğu bu ilginç özelliklerle görüntülü konuşma konusunda iddialı olmak istediği her halinden belli olan Tribe uygulamasını aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0