TRT’den Bilim Kurgu Dizisi Geliyor: Kod 2150

1
1
0
0
0
TRT’den Bilim Kurgu Dizisi Geliyor: Kod 2150
Filinta dizisinin yaratıcı ekibinde bulunan Bülent Turgut, TRT’de yayınlanacak 2150 Kod isimli yeni bir fantastik bilim kurgu dizi projesine imza atacak.

Türkiye'deki dizi sektörü, yavaş yavaş kabuğunu kırıp farklı kutuplara doğru kaymaya başladı. Geçtiğimiz ay içerisinde Türkiye’nin ilk Instagram dizisi başlamış, YouTube üzerinden de ilk yerli bilim kurgu serisi olan ‘Kutu’nun ilk bölümü yayınlanmıştı. Şimdi ise TRT’de yepyeni bir fantastik bilim kurgu dizisinin yayınlanması için hazırlıklara başlandı. 

TRT’deki Filinta isimli dizinin yaratıcılarından Bülent Turgut, İstanbul’un gelecek yüzyıllarını anlatacağı ‘2150 Kod’ adıyla yayınlanacak yeni bir bilim kurgu dizisinin projesine hazırlandıklarını duyurdu. Şimdilik 13’er bölüm halinde 2’şer sezon olacak şekilde yayınlanması beklenen dizi için İngiliz, Amerikan ve Rus dizi yapımcılarıyla görüşmelere başlanmış bile.

Dizinin ilk sezonunun önümüzdeki yıldan itibaren yayınlanması bekleniyor. 

Düzeltme: Birçok kaynakta dizinin adı Kod 2050 olarak geçiyordu fakat Bülent Turgut Twitter hesabından yaptığı duyuru ile ufak bir rakam hatası olduğunu, dizinin adını 'geçici' olarak Kod 2150 olarak belirlediklerini söyledi.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0