TSK'nın Rainbow Six Siege'te de Gördüğümüz Yeni 'Minik Askerler'i Geliyor

126
7
6
1
0
TSK'nın yeni 'Minik Askerleri', yapısı ve işleyişiyle Rainbow Six Siege oyunundaki drone'lara benziyor.

Rainbow Six Siege, hayranlarıyla nefret edenlerinin sayısının eşit olduğu bir oyun. Ancak bir konu tartışılmaz ki o da Ubisoft’un oyuna eklediği savaş teknolojilerinin doğruluğu ve güncelliği. Örneğin NATO’nun Recon Robotics’e imal ettirdiği mini drone’lar, Rainbow Six Siege için büyük bir ilham kaynağı olmuştu.

Şimdi ise Türk Silahlı Kuvvetleri, bu oyundaki drone'lardan esinlenmiş gibi görünen 'Minik Askerleri'ni tanıttığı bir video yayınladı. Bu drone’lar, aynı oyundaki gibi uzaktan kumanda ile kontrol edilebilecek. Ayrıca yüksek bir yerden bırakıldığı zaman da hiçbir hasar almıyor. 360 derece kamera özelliğiyle de dönme sorununu ortadan kaldırıyor. TSK’nın yeni teknolojisini tanıttığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Rainbow Six Siege, ilk çıkacağı zaman ortada dönen bir söylenti vardı. Söylentiye göre Ubisoft, Türk askerlerini oyuna eklemek için TSK ile bir görüşme yapmış ancak TSK bunu kabul etmemişti. Şimdi ise TSK’nın bu hareketi, biz Türk oyuncuları oldukça heyecanlandırıyor. Zira oyunda Türk operatörleri görmek bizler için çok sevindirici bir olay.

126
7
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
126
7
6
1
0