Tüketiciler Derneği Başkanı: Kredi Kartlarınızdaki Puanları Kullanın

0
0
0
0
0
Tüketiciler Derneği Başkanı: Kredi Kartlarınızdaki Puanları Kullanın
Tüketiciler Derneği Başkanı Levent Küçük, kredi kartlarındaki puanların dönemsel olarak silineceğini ve bu nedenle kullanılması gerektiğini söyledi.

Birçoğumuz aktif bir şekilde kredi kartlarını kullanıyoruz ancak genellikle yıl içerisinde harcamalarımızdan kazandığımız puanları kullanmak aklımıza gelmiyor ve yıl sonunda tüm puanlarımız sıfırlanıyor.

Bu duruma dikkat çekmek isteyen Tüketiciler Derneği Başkanı Levent Küçük konuyla ilgili önemli bir hatırlatma yaptı. AA'nın haberine göre Küçük yaptığı açıklamada kredi kartlarında birikmiş puanların kullanılması gerektiğini ve aksi takdirde bu puanların dönemsel olarak sıfırlandığını belirtti. Kılıç konuyla ilgili görüşlerini "Bazı tüketicilerimiz kredi kartlarında paraya dönüşecek paranın varlığından habersiz. Bu vatandaşlarımız bilinçli tüketici olarak paralarının olup olmadığını kontrol etsin." şeklinde aktardı.

Kredi kartındaki puan miktarı nasıl öğrenilir?

Kredi kartınızda ne kadar puan olduğunu kredi kartınızla bir harcama yaptığınızda verilen fişten ya da bankanıza ulaşarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu puanları normal alışverişlerinizde ücret olarak kullanabileceğinizi de belirtelim.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0