Tüm Apple Ürünlerinin Fotoğraflarına Bakmanın Maliyeti: 300 Dolar

0
0
0
0
0
Tüm Apple Ürünlerinin Fotoğraflarına Bakmanın Maliyeti: 300 Dolar
Apple'ın 20 yıllık tüm ürünlerinin tasarımlarının sergileneceği Apple kataloğu 299 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Teknoloji dünyasının en büyük markalarından Apple, önümüzdeki yıl iPhone'un 10. yılını kutlayacak. Şirket iPhone'un 10. yılına özel çeşitli planlar kurarken dünden bugüne Apple tasarımcılarının imzasını taşıyan ürünlere ait bir katalog hazırladı.

Özellikle Apple tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaşacak bu katalog şirketin tüm tüketicilere yönelik cihazlarının görsellerinden oluşuyor. Tamamı Kaliforniya'daki Apple ofisinde tasarlanan ürünlerden oluşan 450 fotoğrafın olduğu bu katalogun fiyatı ise biraz tuzlu.

Katalogun fiyatıyla bir iPad alınabiliyor

Apple'ın 20 yıllık tasarım geçmişini gösteren katalog için Apple, 299 dolar fiyat etiketi belirlemiş durumda. Öte yandan cihazların fotoğrafına bakmak yerine ilk iPad Air modelini almak isteyenler ABD'de ortalama 300 dolara iPad Air sahibi olabiliyor.

Kısacası, Apple 20 yıllık ürün geçmişini ve tasarımlarını Apple hayranlarına böyle bir katalogla sunması güzel ancak bu katalogun bir iPad fiyatına satılması da ayrı bir durum. Bu arada, eğer büyük boydaki bu kataloga paranız yetmezse katalogun bir boy küçüğü de 199 dolardan satılacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0