Tüm iPhone 7 Ailesinin Tasarımı İlk Defa Aynı Videoda Görüntülendi

0
0
0
0
0
Tüm iPhone 7 Ailesinin Tasarımı İlk Defa Aynı Videoda Görüntülendi
Uzun süredir gündemde olan iPhone 7 ile ilgili sızıntılara göre tasarlanan iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro’nun tasarım modelleri aynı videoda görüntülendi.

Samsung’un üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note 7’yi tanıtmasından sonra üst düzey telefonlarda sıra iPhone 7’ye geldi. Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı yeni akıllı telefonları iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro hakkında hemen hemen tüm detayların sızdırılmasıyla birlikte cihazların çeşitli prototipleri ya da halk değimiyle “çakmaları” üçüncü parti kişi ve kuruluşlar tarafından üretilmeye başlandı.

Bir süredir paylaşılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin prototip videolarından sonra şimdi de tüm iPhone 7 modellerinin bir arada görüntülendiği tasarım prototiplerini olduğu yeni bir video ortaya çıktı.

Paylaşılan videoda iPhone 7, iPhone 7 Plus ve çift kameralı iPhone 7 Pro modellerinin tasarımsal olarak nasıl görüleceğine dair detaylar anlatılıyor. Ancak videoda en çok göze çarpan detay ise tasarım modellerinin arkasındaki Apple logosunun beyaz olması. Bu detay model olduğu için mi logolar beyaz, yoksa Apple gaza gelip iPhone 7 ailesinin arkasında ışıklı ve beyaz bir Apple logosuna yer verebilir mi? Tüm bu sorularımızın cevabını Eylül ayında düzenlenecek Apple etkinliğinde öğreneceğiz.

İlgili videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0