Türk Dizisi İçerde Hem Reytinglerde Hem Sosyal Medyada Rekor Kırıyor

2
0
0
0
0
İçerde, Show TV’de yayınlanan ilk bölümüyle birlikte reyting rekorlarını kırmayı başardı.

Son zamanların en popüler dizisi olan İçerde, yayınlandığı 4 hafta içerisinde kırılmadık rekor bırakmadı. Yayına girmeden önce de konusu ve kadrosuyla oldukça merak edilen dizi, son 4 haftada eriştiği rakamlarla da tam bir fenomen olma yolunda ilerlediğini gösterdi (Avrupa Yakası’ndan sonra böyle bir diziye rastlamamıştık). 

Reytinglerde her hafta açık ara zirvede olan dizinin ilk 4 bölümü, toplam 21 milyon 947 bin kişiye ulaştı. Sosyal medyada da adından sıkça söz ettiren dizi için sosyal medya araştırma şirketi olan Somera’nın verilerine göre Twitter’da toplam 516.453 tweet atılmış. Yayınlandığı haftalarda Türkiye’de ve dünyada TT listesinde zirveye oynayan dizi Trending Topic listesinde Türkiye’de 43 saatten fazla TT oldu. Dünyada ise 25 saat.

Dizinin tüm bölümleri, YouTube’daki resmi kanalları üzerinden de yayınlanıyor. Bu zamana kadar 18 milyon 85 bin kişi tarafından izlenen dizi bölümleri dışında fragmanları da 13 milyon 200 bin kişiye ulaşmış durumda.

Filmin Toygar Işıklı imzalı jenerik müziği, iTunes’da en çok indirilen müzik sıralamasında zirvede yer alıyor. Dizide Erkin Koray’ın seslendirdiği ‘Tek Başına’ adlı şarkı ise Spotify’de en çok indirilen şarkı konumunda.

Son olarak Türk televizyonlarında ilk kez bir Coldplay şarkısı çalındı. Dizinin 3. bölümünde Sarp ile Melek’in yakınlaşması sırasında Coldplay’in ünlü Yellow şarkısı çalındı.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0