Türk Oyun Stüdyosu MobGe, Oddmar Oyunuyla Apple Tasarım Ödülünü Kazandı

43
6
3
1
1
Türk Oyun Stüdyosu MobGe, Oddmar Oyunuyla Apple Tasarım Ödülünü Kazandı
WWDC 2018 çatısı altında bir dizi tasarımcıya kendilerini dünyaya kanıtlama şansı veren Apple, aralarında bir Türk ekibinde bulunduğu kazananlar listesini açıkladı. Eskişehirli ekip, Oddmar adlı oyun ile ödüle layık görüldü.

Temel olarak Apple Tasarım ödülleri, Apple platformunda yapılmış en yaratıcı ve başarılı tasarımların belirlenmesine ve yaratıcılarının ödüllendirilmesine dayanıyor. Bu yıl WWDC 2018 kapsamında kazananlar arasında Avustralya, Avusturya, Danimarka,Kanada, Finlandiya, Hindistan, Hollanda ve Amerika gibi dünyanın dört bir yanından geliştiricilere ek olarak ülkemizden de bir geliştirici ekip bulunuyor.

Oddmar adı verilen Türk oyunu, tam anlamıyla dünya standartlarını yakalamakla kalmıyor, güçlü rakiplerinin arasında dereceye girmeye hak kazanıyor. Eskişehir menşeli MobGe ekibi tarafından geliştirilen oyun, görsel ve oynanış anlamında son derece keyifli bir deneyim vadediyor.

Umarız ki ilerleyen dönemlerde bu tür haberleri duymak bizler için bir alışkanlık haline gelir. Ülkemizin gayet başarılı olduğu mobil oyun alanında hak ettiği yere gelişini izlemek bizler için gurur verici olacaktır.

43
6
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
43
6
3
1
1