Türk Telekom CEO'sundan İstifa Kararı!

1
0
0
0
0
Türk Telekom'un tepesindeki isim Rami Aslan, Türk Telekom'daki CEO'luk görevinden istifa etti!

Bildiğiniz gibi 15 Temmuz sonrası bazı Türk Telekom yöneticileri FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmış ancak suçsuz oldukları ispat edilince serbest bırakılmışlardı. Yine de bu durum üzerine Türk Telekom'da önemli pozisyonlarda görev alan üç yönetici görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı.

Bu olayın üzerinden pek zaman geçmeden Türk Telekom'dan yeni bir istifa haberi geldi. Türk Telekom'un tepe ismi diye de tabir edebileceğimiz Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, CEO'luk görevinden istifa etti.

Türk Telekom'a yeni bir CEO atanana kadar Rami Aslan, Türk Telekom'daki CEO pozisyonunda faaliyetlerine geçici bir süre daha devam edecek.

Türk Telekom CEO'su Rami Aslan'ın istifası üzerine Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri yaptığı açıklamada "Rami Aslan’ın Türk Telekom’un dönüşüm ve entegrasyon sürecini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini ve Türk Telekom’u dünyada örnek gösterilen bir telekom şirketi seviyesine taşıdığını söyledi. Hariri; “Rami Aslan, 2013 yılından bu yana, Türk Telekom’a başarılı bir şekilde liderlik etmiştir. Türk Telekom’un güçlü dönüşümünü, şirket ve markaların entegrasyonunu dünyadaki örneklerine kıyasla çok daha kısa bir sürede başarıyla tamamlamıştır. Aslan, grup markalarını tek bir marka altında birleştirerek Türk Telekom’un daha da güçlü bir marka olmasını sağlamıştır. Liderlik özellikleri ve vizyoner yaklaşımıyla mobil ve sabit iletişim alt yapısına yatırımlar yapılmasına öncülük etmiş; Türk Telekom’un dünyada da örnek gösterilen bir şirket olmasını sağlamıştır. Kendisine değerli katkıları ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Ayrıca Türk Telekom Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da Rami Aslan'ın görevinden istifa etmesine ilişkin "Rami Aslan, Türk Telekom’u daha dinamik ve verimli bir yapıya taşıma konusunda önemli başarılara imza atmıştır. Ülkemizin önemli bir değeri olan Türk Telekom, Rami Aslan’ın liderliğinde ülkemiz ve milletimiz için daha çok katma değer yaratan, alt yapı sorunlarını aşmış ve alanında örnek gösterilen bir kurum olma yolunda ilerlemiştir" şeklinde açıklamada bulundu ve kendisine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0