Türk Telekom’dan Kullanıcı Odaklı Yeni Kampanya: Gel Dene

1
1
0
0
0
Mobil kullanıcılar yepyeni bir kampanya başlatan Türk Telekom, kampanyaya katılan kullanıcılardan ilk 3 ay içerisinde vazgeçenlerden cayma bedeli almayacak.

Türk Telekom, kullanıcıların canını sıkan prosedürlerden olan ‘taahhüt’ü ortadan kaldırdığı yeni kampanyası Gel Dene’yi duyurdu.

Türk Telekom’un mobil müşterisi olan kullanıcılar, kampanyaya dahil olduklarından ilk 3 ay içerisinde başka bir operatöre ya da tarifeye geçmeleri halinde cayma bedeli ödemeyecekler. 

Kampanyadan faydalanabilmeniz için Türk Telekom’un ev telefonu hizmetini ya da evde internet aboneliğini kullanmanız gerekiyor. Gel Dene tarifesine ek indirim sağlayacak olan ‘Bizdensin Kampanyası’ ise kullanıcıların yararlanabileceği bir diğer kampanya olarak göze çarpıyor.

Türkiye’nin en yaygın fiber altyapılarına sahip olan kurumlardan olan Türk Telekom, mobil altyapısı için de 13 binden fazla yeni çekim noktası ekledi. 4.5G ile başlayan dönemde sundukları Fiber Güçlü 4.5G hizmetiyle en hızlı mobil internet deneyimi sunduklarını belirten Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, müşterilerinin bu hizmeti denemeleri için Gel Dene isminde bir kampanya başlattıklarını belirtti. Müşterilerinden ilk üç ay içerisinde başka bir operatöre ya da tarifeye geçmeleri halinde cayma bedeli almayacaklarını söyleyen Dursun, hizmetlerine ve kampanyalarına güvenlerinin tam olduğunu söyledi. 

Kampanyaya katılmak ve daha fazla bilgi almak için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0