İnternet Paketleri Yeniledi: TTNET İnternet Fiyatları

365
35
21
11
9
1 Ocak itibarıyla Türkiye'yi limitsiz internete kavuşturan Türk Telekom, bireysel kullanıcılarına sunduğu internet paketlerinde yeniliğe gitti. Şirket, 35 Mbps ve üzeri bağlantı hızına sahip olan paketlerinde ciddi bir indirim yaparken giriş seviyesindeki paketlerin de bağlantı hızını yükseltti. Bu değişiklikler TTNET internet fiyatlarında da değişiklikleri yanında getirdi.

Türk Telekom, yeni abonelerine yönelik internet paketi tarifelerinin fiyat listesini açıkladı. TTNET internet fiyatları düzenlemesine bakıldığında giriş seviyesindeki limitsiz paket, fiyat konusunda bir değişiklik yaşamadığı ancak paketin hızı 8 Mbps olarak belirlendiğini görüyoruz. Yeni kampanyadaki müşterilerin gözdesi olacak haberse 35 Mbps ve üzeri bağlantı hızına sahip olan limitsiz paketlerdeki indirimler oldu.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, Türk Telekom'un öncülüğünü yaptığı yüksek hızlı fiber internet deneyimi ve limitsiz internet yeniliğinin Türkiye'nin dijitalleşmesi için çok önemli olduğunu belirtti. Ayrıca yeni müşterilere özel 'Yılın Kampanyası' ile yüksek hızda limitsiz internetin daha fazla kişi için erişilebilir olduğunu da ifade etti.

ttnet internet fiyatları hakkında

TTNET internet fiyatları ile yüksek hızda limitsiz internet paketlerinin daha uygun fiyata sunulmasını amaçladıklarını belirten Önal, yeni kampanyalarıyla bunu başardıklarını da dile getirdi. Önal'ın açıklamalarının devamıysa şu şekilde oldu:

"Yeni kampanyamız ile bu beklentiyi karşılamış olduk. Ev ve işyerlerini Türk Telekom ile internete bağlayacak yeni müşterilerimiz, verecekleri 24 ay taahhüt karşılığında artık 35, 50 ve 100 Mbps gibi yüksek hızlardaki limitsiz paketlerimizi yüzde 30'lara varan çok daha avantajlı fiyatlarla kullanabilecekler."

internet

"Ayrıca yeni kampanya kapsamında Türk Telekom'a gelen müşterilerimiz Muud Premium, TT WiFi Limitsiz, TT Depo 10GB, McAfee Güvenlik gibi özel ayrıcalıklı hizmetlerimizden 24 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecekler. 24 Mbps ve üstü hızlarda limitsiz paketlerimizi tercih eden yeni müşterilerimiz ise, bu ayrıcalıklı hizmetlere ek olarak Türk Telekom Prime müşterisi olacak ve hem Türk Telekom Prime fırsatlarından faydalanacak hem de TT Akademi'nin 12 aylık İngilizce Online Eğitim Paketine de ücretsiz olarak sahip olacaklar."

TTNET internet fiyatları

 

ttnet internet fiyatları

Giriş paketlerindeki fiyatları değiştirmediklerini ancak hızın 6 Mbps'den 8 Mbps'ye çıktığını söyleyen Önal, 12 Mbps'lik internette de 5 TL'lik bir indirimin söz konusu olduğunu belirtti.

Tüm bunların yanı sıra limitsiz paket istemeyen kullanıcıları da düşündüklerini gösteren Önal, müşteri kullanım alışkanlıklarını incelediklerini ve 100 GB'ın yetersiz kaldığını gözlemlediklerini belirtti. Bu akıllı paketlerin 200 GB'a yükseltildiği de ifade edildi.

Kaynak : https://www.haberler.com/turk-telekom-limitsiz-sabit-internet-paketlerini-12273058-haberi/
365
35
21
11
9
Emoji İle Tepki Ver
365
35
21
11
9