Türk Telekom Türkiye Genelinde İnterneti Kesti - Facebook, YouTube, Twitter ve WhatsApp’a Erişim Sağlanamıyor!

1
0
0
0
0
Dün gece yarısı bazı sosyal medya organlarına erişim sıkıntısının yaşanmasının ardından bu sabah da Türk Telekom’un hem ADSL hem de mobil internetine erişim sağlanamıyor.

Türkiye, dün gece artık son birkaç yıldır sıklıkla karşılaştığımız sosyal ağlara yönelik erişim sıkıntısını tekrar yaşadı. Gece yarısı 01.30’dan itibaren büyük bir kullanıcı kitlesi Facebook, Twitter, WhatsApp ve Instagram’a erişim sağlayamamıştı. Bu sabah ise çok daha keskin bir olay yaşandı. Sabah 05.30 sularından itibaren Türk Telekom’un hem ADSL hem de mobil internetine hiçbir şekilde erişim sağlanamıyor.

Türk Telekom’un ADSL ve Mobil İnternetine Erişim Sağlanamıyor

Sabaha karşı saat 05.30 sularından itibaren yaşanan erişim sıkıntısı sebebiyle Türk Telekom müşterileri, ADSL ve mobil interneti kullanamaz duruma geldiler. Bazı bölgelerde ADSL yavaş da olsa kullanılabilir durumda olsa da mobil internete hiçbir şekilde erişim sağlanamadı. 

Turkcell'in Mobil İnternetinde de Sıkıntı Var!

Türk Telekom'un yanı sıra bazı Turkcell kullanıcılarının da internete erişim sağlanamadığı yönünde yorumlar var. Birkaç Ekşi Sözlük yazarı, konuyla ilgili aşağıdaki tweet'leri attılar.

İnternet Kesintisinden WhatsApp, Facebook, Twitter ve Instagram Sayesinde Haberdar Olduk

Sabah uyanır uyanmaz ilk yaptığımız şeylerden bir tanesi, telefonumuzla sosyal medya hesaplarımıza bakarak neler olduğuna bakmak oluyor. Fakat Türk Telekom kullanıcıları, hem ev hem de mobil internet hizmetinden faydalanamadılar. 

Sosyal Medyadan İnternet Kesintisine Büyük Tepki

Türk Telekom'un mobil interneti tamamen kesmesi, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Bazı kullanıcılar, Türk Telekom'un yaptırımına karşı sert eleştirilerde bulundular.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0