Türk Yıldızları’nın İstanbul’daki Muhteşem Uçuşunun Kokpit Görüntüleri (Video)

51
3
1
1
1
Türkiye'nin gökyüzündeki gururu Türk Yıldızları'nın TEKNOFEST etkinlikleri nedeniyle düzenlemiş olduğu İstanbul'u selamlama uçuşunun kokpit içi görüntüleri yayınlandı. 360 derecelik kameralardan alınan görüntülerle oluşturulan video, İstanbul'un sembolik noktalarını da gözler önüne seriyor.

1992 yılında kurulan ve kurulduğu günden bugüne dek ülkemizin marka değeri taşıyan akrotimi Türk Yıldızları, İstanbul'da düzenlenen TEKNOFEST etkinlikleri kapsamında İstanbul'daydı. TEKNOFEST etkinliklerinin başladığı ilk gün yaptıkları selamlama uçuşunu gelenek haline getiren yıldızlarımız, bu selamlama uçuşuyla TEKNOFEST etkinliklerinin başladığını İstanbul'da yaşayan herkese duyurdular.

Türkiye'nin göz bebeği olan Türk Yıldızları, NF-5 uçaklarıyla etkileyici gösteriler düzenliyorlar. Üstelik Türk Yıldızları dünyadaki bütün akrotimler arasında, 2 milyon seyirciye karşı gösteri yapan tek akrotim özelliği sayesinde de dünya genelinde nam salmıştır. Şimdiyse ekip, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaptıkları selamlama uçuşunun kokpit görüntülerini yayınladı.

Türk Yıldızları

Yayınlanan video, Türk Yıldızları'nın TEKNOFEST etkinliklerinin ilk gününde Eskişehir'de bulunan 1. Ana Jet Üs Komutanlığından havalandığı anlarla başlıyor. Kısa bir yolculuğun ardından İstanbul'a ulaşan Türk Yıldızları, videonun devamında ise kısa bir İstanbul turu atıyor. Yayınlanan kokpit görüntülerinde İstanbul Boğazı'nın şahane yapısı, tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriliyor. Videoda ayrıca Kız Kulesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaziçi Köprüsü), Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü de açıkça görülebiliyor.

Türk Yıldızları

Dilerseniz şimdi de her saniyesiyle göğüs kabartan Türk Yıldızları'nın, İstanbul'u selamladıkları uçuşun kokpit görüntülerine bakalım.

Kaynak : https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/turk-yildizlarinin-istanbulu-selamlamasina-kokpit-ici-bakis/1588996
51
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
51
3
1
1
1