Turkcell Aboneleri Artık Metroda da İnternete Bağlanabilecek

30
20
16
3
2
Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre Turkcell aboneleri artık İstanbul metrosunda da Fizy, BİP, TV+ gibi Turkcell servislerini kullanabilecekler.

Gün içinde yüz binlerce kişi işe, okula ya da herhangi bir yere gitmek için metro taşımacılığını kullanıyor. Metro, hızlı trafikten bağımsız olduğu için sevilen bir ulaşım aracı olsa da mobil internetin kullanılamaması pek çok vatandaşı rahatsız ediyor.

Turkcell Genel Müdürü olan Kaan Terzioğlu, Turkcell kullanıcılarının İstanbul metrosundaki yolculukları sırasında Turkcell’in LTE altyapısı sayesinde Turkcell servislerden faydalanmaya devam edebileceklerini söyledi.

Açıklamaya göre Turkcell kullanıcıları İstanbul metrosunda Fizy üzerinden çevrimiçi müzik dinlemeye, TV+ üzerinden yayınları seyretmeye, Dergilik üzerinden dergi ve gazeteleri okumaya, ayrıca BİP üzerinden de arkadaşları ile mesajlaşmaya devam edebilecekler.

Turkcell servislerinden faydalanılabilecek LTE şebekesi metro hattında çoktan etkinleştirildi. Turkcell servisleri dışında standart mobil internet hizmetinin kullanılıp kullanılamayacağı konusunda ise Turkcell ya da diğer operatörlerden bir açıklama yapılmadı.

30
20
16
3
2
Emoji İle Tepki Ver
30
20
16
3
2