Turkcell’den Türk Telekom’a Ağır Gönderme: Boş Port Yok Diyerek Bize Dünyanın Zararını Yaşattılar!

10
2
1
0
0
Turkcell’den Türk Telekom’a Ağır Gönderme: Boş Port Yok Diyerek Bize Dünyanın Zararını Yaşattılar!
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Doğuş Kuran, Turkcell’in ADSL pazarındaki haksız rekabet şartlarının yarattığı boşluk nedeniyle 11 ayda 52 milyon TL’lik gelir kaybı yaşadığını açıkladı.

TurkcellADSL hizmeti için başvuran müşterilerine neden dönüş yapamadığını şirketin Genel Müdür Yardımcısı Doğuş Kuran ile açıkladı. Turkcell’in ADSL pazarındaki haksız rekabet şartlarının yarattığı boşluk sebebiyle 11 ayda 52 milyon TL gelir kaybı yaşadığını söyleyen Kuran, binlerce müşterilerine ADSL/VDSL’de yaşanan altyapı kullanım sorunu nedeniyle internet hizmeti veremediklerini belirtti. İlgili taleplerini Türk Telekom’a iletip onlardan gelecek aktivasyonu gerçekleştirmeleri gerektiğini söyleyen Kuran, buna karşılık Türk Telekom’dan sürekli ‘boş port yok, müşteri adreste bulunamadı’ gibi dönüşler aldıklarını söyledi.

Turkcell Superonline grubu olarak bu yılın Ocak ve Kasım ayları arasında, bu nedenlerle toplam 87 bin müşterilerinin internetlerini aktifleştiremediklerini söyleyen Kuran, bunun dışında aynı dönem içerisinde 50 bin müşterilerinin de tekrarlanan arızalar ve geciken bağlantılar nedeniyle mağdur olduklarını belirtti. Konuyla ilgili BTK’ya sürekli olarak şikayette bulunduklarını fakat bir geri dönüş alamadıklarını söyleyen Kuran, devletin bu duruma el atıp fiber internetin önündeki engelleri kaldırarak tüm sorunları kökten çözmesi gerektiğini ifade etti.

10
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
0
0